به گزارش آتیهآنلاین به نقل از وبدا، دکتر فرید نجفی در اجلاس مجازی روسای دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور اظهار داشت: جمع بندی نتایج مطالعات سرواپیدمیولوژی به تفکیک شیوع و بروز تجمعی توسط دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، بررسی بازگشاییهای احتمالی و کاهش سطح رعایت پروتکلها با توجه به مطالعات شیوع و بروز توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمان و واکسن کووید۱۹ و پاسخ به سوالات سیاستگذاران توسط انستیتو پاستور انجام میشود.
وی افزود: روند رفتارهای پیشگیرانه مردم و پیمایشهای کووید۱۹ توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران و رصد واریانتهای ویروس توسط دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی انجام میشود.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: تا قبل از دی ماه، ۵۰ حجم نمونه و در دی ماه ۳۰ حجم نمونه تصادفی از ویروس در شهرهای مختلف از جمله شهرهای استان مازندران بررسی شده و ۳۰ حجم نمونه دیگر نیز بهزودی بررسی میشود و در هیچ کدام از این نمونهها به جز ۶ مورد تایید شده از ویروس جهش یافته انگلیسی، واریانتهای ویروس برزیلی و انگلیسی مشاهده نشده است.
دکتر نجفی یادآور شد: به همه دانشگاههای علوم پزشکی اعلام کردهایم نمونهها را با همکاری شبکه بیماریهای ویروسی برای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ارسال کنند تا مورد بررسی قرار گیرد و در این دانشگاه، ماهیانه ۵۰ حجم نمونه بررسی و نتایج آن رسما اعلام میشود.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه انجام فاز سوم واکسن پاستور در ایران تایید شد و نوشتن پروپوزال شروع و مقرر شد که این معاونت، بر فرآیند نوشتن و تکمیل پروپوزال واکسن پاستور نظارت داشته باشد.
نظر شما