به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، موسوی در پنجاهویکمین سفر استانی و در استان مرکزی، در مراسم رونمایی از بیل مکانیکی جدید تولیدی شرکت هپکو با ظرفیت ۷۵ تن، از حمایت خاص سازمان تأمیناجتماعی و دولت سیزدهم از احیای شرکت هپکو خبر داد.
وی افزود: حسب فرمایشات مقام معظم رهبری باید معدن و صنعت معادن به عنوان یکی از صنایع راهبردی توسعه یافته و حتی به عنوان یکی از جایگزینهای حوزه نفت به آن توجه شود. اهمیت هپکو نیز به دلیل ارتباط با این صنعت و تأمین نیازهای فعال شدن صنعت معدن بسیار زیاد است.
تولید بیل مکانیکی ۷۵ تنی در هپکو، نشانهای امیدبخش از توفیق دولت مردمی سیزدهم و سازمان تأمیناجتماعی در رویکرد تحولی و احیای این شرکت و ورود آن به عرصه تولید محصولات تناژ بالاست که در صنعت معدن موردنیاز است.
موسوی ادامه داد: در این دولت، با لطف خداوند متعال و بر اساس شعار سال که مقام معظم رهبری تعیین فرمودند آمارهای موجود، نشان از رونق تولید در کشور دارد. در این مسیر، تأمیناجتماعی به واسطه حوزه مأموریت خود، نشانگری از وضعیت رونق تولید و کسب و کار است. بسیاری از اقتصاددانها بر این باور هستند که ارزش پول ملی هر کشور تابعی از شرایط تولید در آن کشور است و هر کشوری که تولید مسئله اصلی آن باشد؛ آن کشور ارزش پول ملی و قدرت خرید و آسایش و امنیت بالایی دارد.
او همچنین اضافه کرد: برای آشکار شدن بهبود شرایط گردش منابع در سازمان تأمیناجتماعی گفتنی است که در ابتدای این دولت، تأمیناجتماعی ماهانه حدود ۲۶ تا ۲۷ هزار میلیارد تومان پرداخت مستمری و حقوق بازنشستگان را داشت که هر ماه ۴ تا ۵ هزار میلیارد تومان کسری نقدینگی برای تأمین این منابع داشت، اما امروز با اتفاقاتی که در کلان کشور در دولت و رویکرد آیتالله رئیسی، ما ماهانه بالغ بر ۴۴ هزار میلیارد تومان تعهد انجام میدهیم بدون این که از نظام بانکی یک ریال برداشت کنیم.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی افزود: از سال ۱۳۹۳ تا ۱۴۰۰ بهعلت کسری نقدینگی و برای تأمین منابع موردنیاز جهت پرداخت حقوق و عمل به تعهدات، بالغ بر ۱۰۶ هزار میلیارد تومان استقراض بیرویه در سازمان اتفاق افتاد بود که این بدهی بانکی در دولت سیزدهم تسویه شد و در مسیر افزایش توان نظام بانکی برای حمایت مؤثرتر از تولید قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه مطلوب نیست که منابع کشور از مسیر استقراض بانکی صرف پرداخت حقوق و مستمری شود و باید این منابع در عرصه تولید وارد شود، گفت: بازپرداخت بدهی ۱۰۶ هزار میلیارد تومانی سازمان تأمیناجتماعی به نظام بانکی و افزایش سرمایه بیسابقه صورتگرفته در بانک رفاه، نشان از آن دارد که کشور با قدرت و قوت در مسیر رشد و تولید پیش میرود.
موسوی ادامه داد: یکی از ظرفیتهای مهم کشور در عرصه تولید، حوزه معدن است و مقام معظم رهبری نیز در این زمینه تأکید کردهاند که باید معدن و صنعت معادن بهعنوان یکی از صنایع راهبردی، توسعه یافته و حتی به عنوان یکی از جایگزینهای حوزه نفت به آن توجه شود. اهمیت هپکو بهدلیل ارتباط با این صنعت بسیار مهم است. اگر بخواهیم در این عرصه، ظرفیت کلان کشور را در حوزه معدن و پیشرانی این صنعت برای جایگزینی سهم نفت در اقتصاد بهعنوان اولویت راهبردی کشور قلمداد کنیم، قطعاً به هپکو و احیای ظرفیت کامل این شرکت نیاز است و باید برای آن برنامههای بزرگتر و کلانتر طراحی شود.
او با اشاره به اهمیت تأمین ماشینآلات موردنیاز صنعت معدن کشور افزود: امروز که دستگاه بیل مکانیکی ۷۵ تنی تولید هپکو رونمایی میشود، نشان از ورود شرکت به عرصه تولیدات با تناژ بالاست که ما در صنعت معدن به این ظرفیت نیاز داریم. قطعاً سازمان تأمیناجتماعی بهعنوان یکی از سهامداران اصلی هپکو، در تولید ماشینآلات معدنی و صنعتی و راه و ترابری، مثل گذشته با قوت کنار شما خواهد بود.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی توضیح داد: این شرکت قبلاً شرایط سختی داشت و بعضاً مورد بیمهری قرار گرفته بود ولی الان بحمدالله شرایط امیدبخش است و تأمیناجتماعی هم برای توسعه این صنعت در کنار شما خواهد بود تا بتواند شرایطی فراهم آورد تا علاوه بر تأمین نیاز داخلی کشور، بتوانیم در عرصه صادرات هم حضور پررونق هپکو را شاهد باشیم.
موسوی تأکید کرد: برای حمایت از هپکو که مورد تأکید و توجه دولت و رئیس جمهور است، تعاملات خوبی با وزارت صنعت و معدن داریم و با هم افزایی صورت گرفته و حمایت دولت، قراردادهای خوبی برای احیای کامل ظرفیت هپکو منعقد شده و در مجموعه اقتصادی سازمان تأمیناجتماعی نیز همه شرکتهای این مجموعه موظف شدهاند نیازهای خود به ماشینآلات سنگین را از صنایع داخلی و بهویژه هپکو تأمین کنند.
نظر شما