به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط عمومی صندوق بازنشستگی کشوری، میرزایی در هشتاد و یکمین گردهمایی روسای کانونهای بازنشستگان استان تهران گفت: ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری یکی از اصلیترین مطالبات جامعه بازنشستگان است و صندوق تمام تلاش خود را برای تحقق آن به کار بسته است. در جلسه اخیر کمیسیون اجتماعی مجلس این موضوع در دستور کار قرار گرفت و به عنوان دومین اولویت اصلی پس از حقوق بازنشستگان، مورد بررسی قرار گرفت.
وی با انتقاد شدید از شرکت بیمهگر خدمات درمانی تکمیلی (بیمه ملت) بیان کرد: با وجود پرداخت ۷۵ درصد مطالبات این شرکت و تأمین حدود پنج هزار میلیارد تومان، شرکت بیمهگر در عمل به تعهدات خود قصور کرده و از اردیبهشت سال گذشته تا پایان اسفند، هیچگونه پرداختی به بازنشستگان نداشته و در برخی نمایندگیهای خود از پذیرش اسناد درمانی بازنشستگان خودداری کرده که هردو تخلف و رفتارهایی غیر حرفهای و خلاف تعهدات محسوب میشود.
میرزایی ادامه داد: از همان ابتدای حضورم در صندوق، موضوع بیمه تکمیلی یکی از مهمترین پروژهها بود. در حالی که ما منابع موردنیاز را پرداخت کرده بودیم، عملکرد شرکت بیمهگر موجب ایجاد دغدغه و نگرانی و اعتراضات بازنشستگان شد. این در حالی است که شرکت بیمهگر اسناد درمان و هزینه آنها را دریافت کرده بود.
او همچنین درباره پرداخت خسارتهای بیمهای توضیح داد: در دو هفته اخیر، پرداخت خسارتهای مربوط به فروردین تا شهریور سال گذشته آغاز و تقریباً همه مطالبات مربوط به بیماران خاص نیز پرداخت شده است. از روز شنبه هفته جاری نیز پرداخت مطالبات بیمهای از مهر تا اسفند آغاز شده و امیدواریم در صورت عدم سنگاندازی و همکاری شرکت بیمهگر، طی ۱۰ روز آینده تمام مطالبات سال ۱۴۰۳ پرداخت شود.
میرزایی همچنین به فرآیند انتخاب بیمهگر جدید اشاره کرد و گفت: مناقصهای برای انتخاب بیمهگر سال آینده برگزار شده و تأکید داریم که شرکت برنده دارای زیرساخت مناسب، سهولت در پذیرش و رسیدگی به اسناد و همچنین پایبندی به جدول تعهدات باشد. پرداختها همچنان به صورت سرانه انجام خواهد شد و رقم تعهدات نیز بر اساس تعرفههای مشخصشده توسط بیمه مرکزی تعیین خواهد شد.
وی با اشاره به دغدغهها و مطالبات بازنشستگان، اضافه کرد: جهش عددی تعهدات از ۱۱ همت به ۱۸ همت در بودجه صندوق به تصویب رسیده و مبنای مناقصه جدید است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری به احیای طرح های یاری نیز اشاره کرد و افزود: با هماهنگی های انجام شده قرار است اتفاقات خوبی در حوزه سفرها، بیمه تکمیلی، تسهیلات مالی و خدمات تخفیفی و تقسیطی برای کمک به معیشت و ارتقای قدرت خرید بازنشستگان انجام شود که در اردیبهشتماه این موارد اعلام خواهد شد.
میرزایی همچنین درباره سهام آلومینیوم جنوب گفت: با توجه به منع دستگاه نظارتی، تحویل سهام این شرکت عملاً در اولین روز حضورم در صندوق بازنشستگی کشوری انجام شد که با توجه به شرایط بازار سرمایه، امکان فروش مطلوب آن و پرداخت مطالبات بازنشستگان عزیز وجود نداشت؛ خوشبختانه با شرایط ایجاد شده و پیگیری های صورت گرفته، امیدواریم که این مطالبه برجای مانده نیز به زودی نهایی شود.
وی در ارتباط با اجرای متناسب سازی مرحله دوم در سالجاری توضیح داد: تا آنجا که اطلاع دارم شیوهنامه اجرای قانون متناسبسازی در سال ۱۴۰۴ در هیأت دولت در دستور کار قرار گرفته که تلاش میکنیم پس از تصویب این شیوهنامه و جزئیات قانونی آن، حکم افزایش ۲۰درصد سنواتی امسال به همراه متناسبسازی در قالب یک حکم صادر شود تا از دوباره کاری و اتلاف وقت جلوگیری شود.
میرزایی ضمن تشکر از صبر، همراهی و نجابت بازنشستگان گفت: همه تلاش ما در سال جدید بر آن است که شرایط رفاهی و درمانی بازنشستگان بهبود یابد و صندوق با اتکا به ظرفیت شرکتها و منابع موجود، راهحلهای مناسبی برای تأمین مطالبات بازنشستگان و ارتقای کیفیت خدمات ارائه دهد.
در این نشست، روسای کانون های بازنشستگان استان تهران مطالبات بازنشستگان را در حوزههای بیمه تکمیلی و پرداخت بدهی خسارت درمان، پرداخت کسورات حقوق بازنشستگان، اجرای متناسبسازی براساس قانون، لزوم ایجاد تشکلات ساختارمند و قانونی برای کانونهای بازنشستگی، اجرای ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری، احیای طرحهای یاری با توجه به اثربخشی آن در زمان اجرا و لزوم حضور یکی از نمایندگان صندوق بازنشستگی در هیات امنای تامین اجتماعی و صندوقهای وابسته با مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری مطرح کردند.
نظر شما