به گزارش آتیهآنلاین به نقل از شستا، ابراهیم بازیان مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی(شستا) در حاشیه این بازدید بر لزوم توجه به اجرای دقیق راهبردهای ۱۲گانه سند تحول شستا تاکید کرد و گفت: برنامهریزی و نگاه راهبردی در کاغذسازی کاوه باید در تصمیمات و اجرای پروژهها مورد توجه قرارگیرد .
وی افزود: کار مدیر تصمیمگیری است . تصمیمگیری هم ناظر به تولید است و هم ناظر به رشد، برنامهریزی بوده و نگاه راهبردی لازمه تصمیم گیری صحیح است .
مدیرعامل شستا با اشاره به مالکیت کاوه در پروژه بیستون کرمانشاه افزود: پروژه کاغذسازی بیستون کرمانشاه اهمیت ویژهای دارد. کاغذسازی بیستون در واقع، پروژه نوسازی شدهی کاغذسازی کاوه است.
وی افزود: وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از این پروژه دریافت تسهیلات ۲۵۰ میلیارد تومانی بانک رفاه را مصوب کرد و قرارشد در این هفته ۵۰ میلیارد تومان آن پرداخت شود. انتظار ایناست که تاپیکو و هلدینگ سلولزی هم برنامهریزیهای لازم را برای این پروژه داشته باشند.
امیرسامان اسفندیاری، مدیرعامل کاغذسازی کاوه نیز در این بازدید توضیحاتی پیرامون روند تولید، فرصتها و مشکلات شرکت ارایه کرد.
اسفندیاری گفت: کاغذسازی کاوه به دلیل ماهیت بورسی، از شفافیت مطلوبی برخوردار است. خوشبختانه به تازگی هم به تابلو فرعی بازار اول بورس هم ارتقاء پیدا کرده است. ماشینآلات این شرکت از قدمت بالایی برخوردارند که کار تولید را کمی مشکل میسازد اما با همین شرایط، در سالهای گذشته موفق به ثبت رکورد تولید، فروش و صادرات شدهایم. همچنین این شرکت در سالهای اخیر، جایزه واحد نمونه صنعتی استان مرکزی را هم دریافت کردهاست.
وی با اشاره به مشکل تعهد ارزی کاغذسازی کاوه گفت: اگر این مشکل برطرف شود میتوانیم با صادرات محصول، هم درآمدزایی بیشتری داشته باشیم و هم با واردات آخال مطلوب، محصول باکیفیتتری تولید کنیم. حل این مشکل، کمک زیادی به ما در گذر از بحران رکود حاکم بر بازار کاغذ بستهبندی خواهد داشت.
مدیرعامل کاوه ادامه داد: یکی از فرصتهای ما، پروژه بیستون است. خوشبختانه در ماههای اخیر، توجه خوبی به این موضوع شده است که امیدواریم با عملیاتی شدن مصوبات شاهد پیشرفت هر چه بیشتر این پروژه باشیم.
کاغذسازی کاوه (نماد بورسی چکاوه) از شرکتهای وابسته به هلدینگ سلولزی تاپیکو و شستا است.
بیشتر بخوانید:
نظر شما