به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، اتحادیه بینالمللی تأمیناجتماعی – ایسا– که دارای ۳۳۰ عضو از نهادهای حمایتی و تأمیناجتماعی ۱۵۸ کشور است، در سال ۱۹۲۷ تحت نظارت سازمان بینالمللی کار (ILO) ایجاد شده و عالیترین مرجع بینالمللی در حوزه بیمهها و حمایتهای اجتماعی است.
موسوی در این جلسه با رأی اعضای هیأت رئیسه ایسا بههمراه مدیرانعامل صندوقهای بیمهای آرژانتین، اتریش، اندونزی، بلژیک، سیرالئون، هند، گامبیا، چاد، سوئیس، مکزیک و کانادا بهعنوان عضو کمیته بازنگری اساسنامه اتحادیه بینالمللی تأمیناجتماعی انتخاب شد.
اساسنامه ایسا عالیترین سند راهبردی و اجرایی این نهاد بینالمللی در اداره امور مربوط به سازمانهای تأمیناجتماعی کشورهای جهان است که حضور نماینده ایران در فرایند اصلاح آن، میتواند آثار ملی و فراملی زیادی به همراه داشته باشد.
در حاشیه این نشست مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی در دیدارهای جداگانه با رئیس و دبیرکل اتحادیه بینالمللی تأمیناجتماعی و نیز تعدادی از مدیرانعامل صندوقهای بازنشستگی کشورهای شرکتکننده در این جلسه دیدار و به تشریح دستاوردهای سازمان از جمله در زمینه گسترش پوشش بیمه پرداخت.
موسوی همچنین بههمراه سلیمان پاکسرشت نماینده جمهوری اسلامی در سازمان بینالمللی کار با "آندره پیکارد" رئیس اکچوئری سازمان بینالمللی کار دیدار و به بررسی آخرین دستاوردهای جهانی در خصوص مطالعات و محاسبات بیمهای و استفاده از تجربه جهانی در جهت پایداری منابع صندوقهای بازنشستگی پرداخت.
او در حاشیه شرکت در جلسه هیئترئیسه این اتحادیه بینالمللی، با علی بحرینی سفیر ایران در سازمانهای بینالمللی در خصوص موضوعات بیمهای، اقتصادی و همکاری شستا در حوزه سرمایهگذاری و صادرات نیز گفتگو کرد.
اتحادیه بینالمللی تأمیناجتماعی دارای ۳۳۰ عضو از نهادهای حمایتی و تأمیناجتماعی ۱۵۸ کشور است. سازمان تأمیناجتماعی جمهوری اسلامی ایران با توجه به گستردگی دامنه پوشش، تنوع خدمات و مزایای ارائهشده به جامعه بیمهشدگان و همچنین نقش فعال و مشارکت پویا در ارکان حاکمیتی اتحادیه، برای هفتمین دور متوالی به نمایندگی از سازمانهای عضو از منطقه آسیا و اقیانوسیه، برای دوره مدیریت سه ساله ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۵ به عضویت در هیاترئیسه ایسا برگزیده شده است.
نظر شما