به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، آرزو ذکاییفر افزود: در این طرح که با کمک گروههای علمی و خبرگانی در همه استانها که از سال گذشته شکل گرفته براساس بسته آموزشی تدوین شده و آموزشگران استانی ابتدا گروهها یا محیطهای در معرض خطر و نیازمند شناسایی و تحت آموزش و پیگیری بعد از آن قرار میگیرند.
او تاکید کرد: امید است که با اجرای برنامههای مشابه که به تقویت عوامل محافظ در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی کمک می کند شاهد اثربخشی مناسب در افراد و تغییر رفتار و نگرش و در نتیجه روند کاهشی برخی آسیبهای اجتماعی باشیم.
معاون پیشگیری از آسیبهای اجتماعی سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: یکی از موضوعاتی که همواره شاهد آن بودهایم وجود تعارضات و تنشهای خانوادگی، مجادلههای بینفردی، تنشهای کلامی بین افراد و در جامعه، عدم ارتباط سالم و موثر اجتماعی، شکاف بیننسلی و شکلگیری روابط کلامی تنشزا و عدم درک متقابل است.
ذکاییفر گفت: یکی از مهارتهای مهم به ویژه در زمانی که انسان نیاز به درک دنیای درون توسط دیگران دارد و همچنین باعث دریافت کمکهای فکری و عملی توسط دیگران به ویژه در مواقع بحرانهای فردی، خانوادگی و اجتماعی میشود، مهارتهای گفتوگو است.
او با بیان اینکه گفتوگوی صحیح و سازنده خود یه هنر است که بسیاری فاقد آن هستند، افزود: انسان موجودی اجتماعی آفریده شده و گفتوگو در ذات انسان است و به کمک آن میتواند علاوه بر تعامل سازنده و کارآمد در شرایط بحرانی و استرسزا نیز کمک مناسب را دریافت کند.
نظر شما