به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفهای، حسینینیا با تمجید از دغدغهمندی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی برای تصویب طرح اساسنامه این سازمان و دیدن مسائل و مشکلات در این اساسنامه، افزود: بر اساس پایشهای صورت گرفته در حال حاضر نیز ۵۷ درصد جویندگان کار پس از آموزش در سازمان آموزش فنی و حرفه مشغول به کار شدند.
او ادامه داد: این سازمان با هدف توسعه مهارت آموزش و ساماندهی موضوعات مربوط به آموزشهای فنی و حرفهای که به صورت غیر رسمی برای کارجویان و شاغلان بنگاههای اقتصادی آموزشهای لازم را ارائه میدهد.
معاون وزیر کار با بیان اینکه اساسنامه مصوب کمیسیون آموزش، مشکلات ساختاری بهویژه در حوزه مسائل مربیان سازمان آموزش فنی و حرفهای، آموزشی بودن ماهیت این نهاد و تأمین منابع مالی سازمان را در بر میگیرد، اضافه کرد: رتبهبندی معلمان و ساعات کار آنها از جمله نکاتی است که در اساسنامه مذکور دیده شده است.
رئیس سازمان فنی و حرفهای گفت: با توجه به اینکه سازمان آموزش فنی و حرفهای در آینده با مشکلات کمبود نیروی انسانی مواجه خواهد شد، در این اساسنامه پیش بینیهای لازم انجام شده تا مشکلات سازمان برطرف شود.
او اضافه کرد: با توجه به اینکه سازمان فنی و حرفهای سه گروه مخاطب جویندگان کار، شاغلان بنگاههای اقتصادی و جمعیت غیر فعال را دارد، با رصدهای صورت گرفته ۵۷ درصد جویندگان کار آموزش دیده در سازمان فنی و حرفهای مشغول به کار شدند.
معاون وزیر کار همچنین توضیح داد: نتیجه این نگاه بلند کمیسیون آموزش و مجلس در آینده نمایان خواهد شد و شاهد رشد مهارتهای کافی در کشور خواهیم بود.
نظر شما