به گزارش آتیه آنلاین به نقل از خبرگزاری خانه ملت، حقوردی افزود: طرحی با امضای نمایندگان مجلس تهیه و به کمیسیون آموزش مجلس به عنوان کمیسیون اصلی ارجاع شده تا اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور تدوین شود.
این نماینده مجلس با یادآوری اینکه سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور فاقد اساسنامه است، گفت: همچنین این سازمان دارای مشکلات راهبردی بوده که از طریق تدوین اساسنامه این مشکلات قابل رفع است.
او ادامه داد: بر همین مبنا، این طرح به کمیته آموزش فنی و حرفهای کمیسیون آموزش ارجاع شده و تاکنون جلساتی با حضور نمایندگان سازمان آموزش فنی و حرفهای، مرکز پژوهشهای مجلس، سازمان امور اداری و استخدامی، وزارت اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه برگزار شده و تا کنون ۳ ماده از مواد اساسنامه مذکور مورد تصویب کمیته قرار گرفته است. گفتنی است این اساسنامه دارای ۲۰ ماده است.
رئیس کمیته آموزش فنی و حرفهای مجلس اضافه کرد: مشکلات سازمان آموزش فنی و حرفهای در چند لایه کمبود نیرو و تجهیزات فرسوده و نارضایتی مربیان قابل بررسی است. با وجود اینکه مربیان این سازمان به صورت آموزشی تعریف شده اما کارمند قلمداد می شوند، یعنی باید کل ساعت اداری هفته را مشغول به کار باشند ولی حقوق آنها از تمامی کارکنان دولت پایینتر است.
حق وردی ابراز امیدو اری کرد که به زودی اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفهای از کمیته به کمیسیون آموزش ارجاع و پس از آن در نوبت رسیدگی صحن علنی مجلس قرار گیرد.
نظر شما