۱۳۳ پروژه در دست اجرا توسط تأمین اجتماعی

میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: حدود ۱۳۳ پروژه درحال اجرا در سطح کشور داریم که نزدیک ۱۰ هزار میلیارد تومان بودجه در این حوزه تخصیص یافته است.

به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، موسوی روز پنج شنبه در جلسه‌ای با حضور استاندار چهارمحال‌وبختیاری و نماینده بروجن در مجلس، بیان کرد: با وجود محدودیت‌ها توسعه خدمات را با جدیت پیگیری کرده و توقفی در این زمینه نداریم و معتقدیم هرجایی که تلاش باشد، برکت خدای متعال نیز خواهد بود.

مدیرعامل تأمین اجتماعی با بیان اینکه در سفر به چهارمحال‌وبختیاری، همکاران ما به همه شهرستان‌های استان خواهند رفت و بعد از بررسی‌های میدانی، تسهیل‌گری مورد نیاز برای خدمت رسانی بهتر انجام می‌شود، افزود: در این استان یک بیمارستان و پنج مرکز درمانگاهی تأمین‌اجتماعی مشغول به خدمت‌رسانی به بیمه‌شدگان هستند و برای راه‌اندازی چهار مرکز دیگر مصوبه داریم و منابع مورد نیاز این مراکز برای سال ۱۴۰۲ پیش‌بینی شده است.

او ادامه داد: حکمرانی تأمین‌اجتماعی، مبتنی بر عدالت و هدف آن نیز افزایش سرمایه اجتماعی است و اگر غیر از این از سازمان انتظار داشته باشیم به بیراهه رفته‌ایم. سخنان و دیدگاه‌های مطرح شده در این حوزه از منظر حکمرانی تأمین‌اجتماعی تکالیفی است که از زاویه ماموریتی بر دوش ما قرار دارد.

موسوی اضافه کرد: علیرغم اینکه خدمات زیادی در سال‌های پس از انقلاب اسلامی انجام شده، بایستی بیش از پیش به این حوزه توجه کنیم و توسعه خدمت با رویکرد عدلت‌محوری به عنوان شعار اصلی دولت را پیگیری کنیم. این دولت جبران مافات مشکلات و نداشته‌های گذشته را بر عهده گرفته و باید با جدیت و تلاش مضاعف رفع این مشکلات را پیگیری کنیم.

مدیرعامل تأمین اجتماعی اضافه کرد: اتفاقات بزرگی در حوزه تأمین‌اجتماعی رخ داده است. پوشش بیمه‌ای از ۲۰ درصد جمعیت ۳۵ میلیونی پیش از انقلاب به ۷۳ درصد از جمعیت ۸۵ میلیونی در حال حاضر رسیده است. زیرساخت‌های فراوانی بعد از انقلاب اسلامی ایجاد شده است، بخش بهداشت، سلامت، درمان و آموزش توسعه یافته و نتیجه این اقدامات افزایش سطح رفاه عمومی کشور است.

او افزود: در زمینه امید به زندگی از ۵۵ سال به ۷۵ سال رسیده‌ایم و در دسترسی به خدمات همه حوزه‌ها پیشرفت ما بی‌نظیر است اما قطعاً همچنان با آرمان عدالت که همان آرمان حکومت مردم سالاری دینی است، فاصله زیادی داریم.

مدیرعامل تأمین‌اجتماعی توسعه خدمات این سازمان به جامعه را راهبرد اصولی دولت دانست و بیان کرد: باید سطح استاندارد خدمات و کیفیت زندگی مردم را در حکمرانی تأمین‌اجتماعی به جایی برسانیم که سعادت دنیوی و سعادت اخروی را توأمان برای آحاد جامعه رقم بزنیم. این به معنای حکمرانی و الگوی رفاه عمومی و تأمین‌اجتماعی در جمهوری اسلامی است که به کرات در فرمایشات حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مورد تأکید قرار گرفته است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه بخشی از این حکمرانی در حوزه فعالیت صندوق‌های بیمه‌ای قرار دارد، گفت: ما در بخش‌های خدمات بیمه‌ای و خدمات درمانی برای ارتقای خدمات تلاش می‌کنیم. علاوه بر اینکه در حوزه کسب و کار تسهیل‌گر هستیم، در کنار آن در حوزه اقتصاد و سرمایه‌گذاری نیز فعالیت داریم که در استان‌ها از این منظر از ما مطالبه‌گری‌هایی وجود دارد.

موسوی ادامه داد: از جمعیت ۵۲ درصدی تحت پوشش تأمین‌اجتماعی در چهارمحال و بختیاری، بیش از ۳۰ درصد از حمایت‌های دولت برخوردارند و دولت به لحاظ حاکمیت بیمه‌ای در این استان نقش خوبی دارد و نسبت به متوسط کشوری در این استان استفاده از کمک دولت دو برابر است.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی توسعه خدمات را با وجود محدودیت‌های منابع مورد تأکید قرار داد و گفت: با همه شرایط و محدودیت‌های منابع، با توجه به رویکرد مورد تأکید ریاست جمهوری موظف به اجرای توسعه خدمات هستیم. در این سفر علاوه بر اینکه احداث این چهار درمانگاه را در بودجه مصوب قرار خواهیم داد، از بخش‌های مختلف مراکز درمانی بازدید و اگر برای بهبود خدمات و رفع مشکلات مراکز نیاز به کاری باشد، در این سفر با بررسی میدانی تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد. بنای ما ارتقاء خدمات است، مخصوصاً در مناطق محروم که جزو اولویت‌های ماست.

دغدغه تأمین اجتماعی در توزیع عادلانه سرمایه‌گذاری

موسوی ادامه داد: در حوزه اقتصادی و سرمایه‌گذاری، یکی از دغدغه‌های اصلی ما این است که توزیع عادلانه سرمایه‌گذاری در همه استان‌ها داشته باشیم. همانطور که خدمات بیمه‌ای و درمانی را متناسب با توزیع بیمه‌شدگان توسعه می‌دهیم، در مورد سرمایه‌گذاری نیز همین‌گونه باید باشد. البته در این حوزه مسائل دیگری نیز مورد توجه قرار دارد و در حوزه اقتصادی طرح‌های توجیهی و ظرفیت‌های مورد نیاز باید در اختیار قرار گیرد.

مدیرعامل تأمین‌اجتماعی ارتقای خدمات این سازمان در چهارمحال و بختیاری را مورد تأکید قرار داد و اضفه کرد: امیدواریم با تلاش مجموعه سازمان، شاهد ارتقای خدمات و رضایتمندی مردم شریف این استان از خدمات تأمین‌اجتماعی باشیم. از استاندار چهارمحال و بختیاری و نمایندگان این استان در مجلس به‌ویژه از حجت‌الاسلام جعفری تشکر می‌کنم که پیگیر مسائل مردم هستند و دغدغه مسائل مردم را در حوزه تأمین‌اجتماعی دارند.

عدالت‌محوری دولت فرصتی برای توسعه خدمات درمانی در مناطق محروم

غلامعلی حیدری، استاندار چهارمحال و بختیاری در این نشست، با تأکید بر توسعه خدمات درمانی در نقاط مختلف این استان، گفت: روحیه عدالت‌محوری دولت فرصت مناسبی را برای توسعه خدمات به ویژه در حوزه بهداشت و سلامت در استان فراهم کرده است.

حیدری افزود: اگرچه در طول سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی، شاهد رشد چشمگیر شاخص‌های مختلف از جمله بهداشت و درمان در استان بوده‌ایم، اما هنوز در وضعیت آرمانی قرار نداریم و لازم است اقدامات بیشتری در این حوزه انجام شود.

وی ادامه داد: با توجه به روحیه جهادی و انقلابی و علاقمندی و دلسوزی مدیریت تأمین‌اجتماعی کشور نسبت به قشر محروم انتظار می‌رود در دولت گام‌های بیشتری در راستای توسعه زیرساخت‌های حوزه سلامت و درمان برداشته شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری، تقویت خدمات تأمین‌اجتماعی در این استان را خواستار شد و گفت: یکی از مهمترین انتظارات استان از تأمین‌اجتماعی، سرمایه‌گذاری هلدینگ شستا در استان است که طی سال‌های گذشته مغفول مانده است.

حیدری، محوری‌ترین برنامه دولت را توزیع عادلانه منابع با اولویت مناطق محروم کشور دانست و افزود: از همین رو انتظار می‌رود سازمان تامین‌اجتماعی با مدیریت جهادی و پرتلاش خود بتواند در جهت تحقق این برنامه دولت گام‌های بیشتری در استان بردارد.

وی بیان کرد: برخی مراکز درمانی فضا و تجهیزات مناسبی ندارد و برخی از مناطق استان از وجود مراکز درمانی این سازمان بی‌بهره هستند.

حیدری ادامه داد: بیشترین درخواست‌های مردمی این استان اشتغال و درمان است و در راستای پاسخگویی مناسب به این درخواست‌ها سازمان تأمین‌اجتماعی می‌تواند کمک بسزایی کند.

کار تأمین‌اجتماعی، در راستای عدالت اجتماعی است

حجت‌الاسلام والمسلمین امیرقلی جعفری، نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: موسوی از مدیران انقلابی و جهادی مجموعه وزارت رفاه هستند و خدا را شاکریم که با روحیه جهادی و انقلابی با کمک معاونین و مشاورین خوبی که دارند، قسمت اعظمی از مردم کشور را تحت پوشش دارند.

او افزود: فلسفه وجودی حکومت اسلامی، اجرای عدالت اجتماعی است و نباید جز این باشد. عدالت اجتماعی به معنای تساوی نیست و باید هر چیزی را در جای خود قرار داد و اگر منطقه‌ای محروم است، باید رسیدگی بیشتری صورت گیرد. اگر در جایی معضلات عمده‌ای وجود دارد، باید توجه بیشتری صورت گیرد.

این نماینده مجلس اضافه کرد: تأمین‌اجتماعی بیش از نیمی از جمعیت کشور را تحت پوشش دارد. این سازمان بناست که عدالت اجتماعی را پیاده کند و اگر گام‌هایی مدیران این سازمان برمی‌دارند، دقیق و درست و در راستای اجرای عدالت اجتماعی باشد، قطعاً کار شما عمل صالح خواهد بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین امیرقلی جعفری با دعوت از شستا برای سرمایه‌گذاری در استان محروم چهارمحال و بختیاری، گفت: انتظار داریم با توجه به ظرفیت‌های استان، هلدینگ‌های بزرگی که زیرمجموعه تأمین‌اجتماعی هستند برای سرمایه‌گذاری در این استان وارد شوند و طرح‌های پیشران اقتصادی را در این استان اجرایی کنند.

او تاکید کرد: نرخ بیکاری در این استان بالاست و سرانه درآمد خانوار نیز در این استان از میانگین کشوری پایین‌تر است و این استان نیازمند عنایت ویژه است. ما فقط یک بیمارستان تأمین اجتماعی در استان داریم که از بهترین بیمارستان‌ها است و نیازمند توسعه برخی از بخش‌ها هستیم که توجه ویژه مدیران تأمین‌اجتماعی را می‌طلبد.

حضور تیم‌هایی از مدیران تأمین‌اجتماعی در شهرهای مختلف چهارمحال‌وبختیاری

در جریان سفر استانی مدیرعامل، معاونین و مدیران سازمان تأمین‌اجتماعی به استان چهارمحال و بختیاری، تیم‌هایی از مدیران سازمان با سفر به شهرهای مختلف این استان و بازدید از شعب و مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی، به بررسی ظرفیت‌ها و امکانات ارائه خدمات به بیمه‌شدگان استان پرداختند.

کد خبر: 58165

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 11 =