به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایسنا، فرهاد اقطار اضافه کرد: وقتی معتاد را جمعآوری کردیم ناخودآگاه پیشگیری از یادمان میرود. یادمان باشد اگر پاتوقی را جمع کردیم باز هم پاتوق دیگری ایجاد میشود و در این موقع ما «بروز» اعتیاد را به «شیوع» تبدیل کردهایم.
اقطار درباره پراکنده شدن پاتوقها با اجرای طرحهای جمعآوری معتادان متجاهر گفت: پاتوقها سریع جا به جا میشوند لذا دیگر آمار پاتوقها را به کسی نمیدهیم. ما پاتوق شوش را حل میکنیم اما میبینیم معتادان به پاتوق فلان بزرگراه و اتوبان و پل میروند. ما مدتی اسامی پاتوقها را به دستگاههای مربوطه اعلام میکردیم اما دیدیم میروند و پاتوق را میسوزانند و جمع میکنند.
او ادامه داد: معتاد تمام نمیشود وقتی از خانه بیرون انداخته میشود. قبل از اینکه ماده شانزدهی شود، وارد پاتوق شده و اگر پاتوق را حذف کنیم، مجبوریم مراکز ترک اعتیاد اجباری ماده ۱۶ را افزایش دهیم.
معاون درمان اعتیاد بهزیستی گفت: زمانی معتادان به صورت اختیاری به مراکز ما هجوم میآوردند و تحت برنامه درمان قرار میگرفتند اما از وقتی آنها را در مراکز ماده ۱۶ جمع کردیم حتی دیگر به تیمهای ما هم اعتماد نمیکنند و میترسند آنها را زندانی و یا تحویل مراکز ماده ۱۶ بدهیم.
اقطار اضافه کرد: مدتی هست با رایزنی با وزارت کشور و سایر ارگانهای مرتبط، جلوی این را گرفتیم و خواستار باقیماندن این فرایند شدیم و در لایحهای نیز این امر بیان شد.
او ادامه داد: قرار شد مدام طرحهای ضربتی اجرا شوند چون این پاتوقها برای من بهزیستی هست. باید توجه کنیم این افراد آسیبی به جامعه نمیزنند و مصرفش در منطقهای خاص (پاتوق) هست و ایمنی مصرفش هم با من بهزیستی هست.
اقطار تاکید کرد: باید بپذیریم اینها با معتادانی که جا و مکان ندارند و گوشه خیابان مصرف میکنند، فرق دارند که این استدلال را نیز مسئولان قبول کردند.
نظر شما