به گزارش آتیه آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، علی مطیع جهانی، عضو هیات رئیسه و معاون پشتیبانی و برنامه ریزی اتاق تعاون ایران با بیان این مطلب، اظهار داشت: اتاق تعاون ایران مطابق با ماده ۵۷ و ۷۳ قانون اقتصاد تعاونی نقش تصدی گری، تسهیل گری و ساماندهی و توانمندسازی و نیز کمک به بهبود فضای کسب و کار را دارد.
وی افزود: همچنین اتاق تعاون نماینده غیر دولتی بخش تعاون در کلیه کمیسیون ها و شوراهای ملی و بین المللی و نیز مراجع حل اختلاف مالیاتی، بیمه تامین اجتماعی، گمرک و استاندارد حضور موثری داشته که در سال های اخیر توانسته است نقش حداکثری را در جهت بهبود فضای کسب و کار ایفا نماید.
مطیع جهانی با اشاره به اهمیت پنجره کسب و کار، ابراز داشت: از مهمترین اقدامات اتاق یکپارچه سازی و ایجاد پنجره کسب و کار خدمات در قالب میز خدمات است که پیگیری و تسریع در حل و فصل مشکلات و همچنین رفع موانع تولید از مهمترین اهداف تمرکز خدمات به اعضاء اتاق تعاون می باشد.
وی در بخش دیگری با تاکید بر جایگاه قانونی اتاق تعاون در صدور کارت بازرگانی همگام با اتاق بازرگانی، بیان داشت: ارائه خدمات متنوع و مشاوره ای در حوزه های بازرگانی و صدور کارت بازرگانی، ثبت و تغییرات شرکت های تعاونی و مشاوره های مالی، مالیاتی، حقوقی، بانکی، صدور کارت عضویت، خدمات آموزشی و پژوهشی، برگزاری نمایشگاه های بین المللی داخلی و خارجی، میزبانی و اعزام هیات های تجاری از دیگر خدمات است که در جهت بهبود فضای کسب و کار به عنوان مهمترین راهبرد اتاق در دستور کار قرار گرفته و این اقدام با هدف رضایت مندی و توانمندسازی اعضاء و آشنایی با بازارهای هدف و کمک به بازاریابی و برندینگ در بخش تعاون انجام پذیرفته است.
همچنین ایجاد بسترهای مناسب آموزش های تخصصی با همکاری سازمان فنی و حرفه ای کشور توسط مرکز آموزش اتاق تعاون ایران در تهران و سایر استان های کشور از مهمترین برنامه های اتاق بوده که این امر می تواند در بالا بردن سطح مدیران حرفه ای بخش تعاون نقش بسزایی ایفا نماید.
لازم به ذکر است شرکت های تعاونی می توانند با مراجعه به سایت تخصصی اتاق تعاون ایران به آدرس www.icccoop.ir نسبت به دریافت خدمات غیر حضوری و برخط اتاق تعاون ایران اقدام نموده و اطلاعات بیشتری کسب نمایند.
نظر شما