به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط عمومی شرکت مدیریت توسعه انرژی تأمین (تدکو)، در راستای آشنایی با فرآیند تولید برق و بررسی مشکلات و موانع روند اجرایی فعالیتها در نیروگاه طوس مشهد، نشستی با حضور معاون برنامهریزی راهبردی و سرمایهگذاری شستا و سرپرست شرکت مدیریت توسعه انرژی تامین و جمعی از مدیران این شرکتها برگزار شد.
در حاشیه این نشست حسینی، معاون برنامهریزی راهبردی و سرمایهگذاری شستا، ضمن قدردانی از تلاش کارکنان برای انجام تعمیرات اساسی واحد ۳ در شرایط بسیارسخت کاری، گفت: وضعیت موجود این واحدها بعد از گذشت ۳۶ سال، نشان از نگهداری دقیق و مسئولیت پذیری کارکنان بوده و قابل تحسین میباشد.
وی اظهار داشت: ضمن تلاش برای جبران این زحمات، پیگیریهای لازم در زمینه تامین امکانات رفاهی کارکنان درون گروهی شستا، توسط هلدینگ انرژی را دنبال خواهم کرد.
حسینی ادامه داد: بهبود، لازمه وجود یک سازمان است و در این زمینه پیگیریهای لازم برای جاری شدن مجدد فرآیند پروژههای تحقیقاتی نیروگاه انجام در دستور کار قرار خواهد گرفت.
معاون برنامهریزی راهبردی و سرمایهگذاری شستا افزود: باید پیگیری های لازم جهت ایجاد ارتباط و تعاملات کاری میان نیروگاه طوس با سایر مراکز صنعتی در مجموعههای شستا در داخل استان، به صورت جدی صورت پذیرد.
انتقال دانش و تجربه رسوب شده در نیروگاه به دانشگاهها
در ادامه احمدی مهر، سرپرست شرکت مدیریت توسعه انرژی تأمین، ضمن تشکر و قدردانی از فعالیتهای انجام شده در نیروگاه طوس، گفت: دانش و تجربه رسوب شده در نیروگاه طوس میبایست به دانشگاهها منتقل شود و تولید درآمد کند.
وی با اشاره به فراهم نمودن شرایط برای حضور متخصصین نیروگاه طوس در دانشگاه و انتقال این تجربیات به دانشجویان، بیان کرد : بدنه کارکنان هلدینگ انرژی نیز باید از نزدیک با فرآیند تولید برق در نیرو گاه آشنا شوند چراکه این فرایند در ایجاد فهم مشترک میان هلدینگ و نیروگاه تاثیر بسزایی خواهد داشت.
تلاش شبانه روزی کارکنان نیروگاه طوس برای ارائه حداکثری خدمات در زمان پیک بار
افخمی مصطفوی، مدیرعامل نیروگاه طوس، اظهار کرد: کارکنان نیروگاه طوس با برنامهریزی مدون و انجام بهموقع و دقیق تعمیرات واحدهای نیروگاه، تمام تلاش خود را انجام میدهند تا آمادگی کامل تولید در پیک بار وجود داشته باشد.
وی با اشاره به موضوع رفاهی کارکنان که بعد از جدا شدن از وزارت نیرو کاهش پیدا کرده است، گفت : این مزایا در ایجاد انگیزه کارکنان، اهمیت بسزایی خواهد داشت.
مدیرعامل نیروگاه طوس ادامه داد: کمیته تحقیقات و نظام پیشنهادها با هدف تولید و دریافت فکر و ایدههای تمامی پرسنل نیروگاه تشکیل شده و پس از ارزشگذاری پیشنهادهای دریافتی، تصویب و اجرا میشود که با توجه به متوقف شدن روند اجرایی پروژه های تحقیقاتی، خواستار تسهیل در روند اجرایی آن هستیم.
افخمی مصطفوی با بیان اینکه تولید برق و مصرف آن، بصورت لحظههای بوده و کوچکترین اختلال در این روند باعث خاموشی خواهد شد، گفت: اجرایی شدن دستورالعمل موجود در بعضی موارد، باعث کندی فرآیند خرید تجهیزات میشود و فرآیند تولید را با مشکل همراه میکند.
شایان ذکر است؛ پس از این نشست، دکتر حسینی، معاون برنامهریزی راهبردی و سرمایهگذاری شستا به همراه مهندس احمدیمهر، سرپرست شرکت مدیریت توسعه انرژی تامین و مهندس طالعی، مدیر عامل شرکت تولید نیروی برق خلیج فارس از روند فعالیتهای انجام شده در تعمیرات اساسی واحد ۳ نیروگاه طوس مشهد بازدید کردند.
نظر شما