به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، رامین رضایی همکاری با شرکتهای تولیدکننده داخلی و شرکتهای دانشبنیان برای تامین تجهیزات توانبخشی برای اولینبار و همچنین ابلاغ ۵۰ درصد از کل اعتبارات تجهیزات توانبخشی در کوتاهترین زمان را از نقاط قوت عملکرد دولت سیزدهم عنوان کرد.
وی ضمن بررسی عملکرد دولت سیزدهم در زمینه تجهیزات توانبخشی گفت: سازمان بهزیستی کشور از شروع فعالیت این دولت تلاش کرده تا بتواند با شرکتهای تولیدکننده داخلی و شرکتهای دانشبنیان، تجهیزات توانبخشی با کیفیت و قیمت مناسب را برای مددجویان تامین کند.
مدیرکل دفتر امور توانبخشی روزانه و توانپزشکی بهزیستی کشور ادامه داد: در این راستا بهزیستی با تعدادی از شرکتهای دانشبنیان برای تامین تجهیزات توانبخشی به ویژه ویلچر همکاری کرده و تلاش داریم تا بتوانیم بخشی از وسایل را از شرکتهای دانش بنیان که از کیفیت مطلوبتری برخوردار هستند تهیه کنیم. بر این مبنا با چند شرکت وارد گفتوگو شدهایم و تا یک ماه آینده بعد از ارزیابی، بهترین وسیله را برای مددجویان تهیه خواهیم کرد.
رضایی با اشاره به دیگر اقدامات بهزیستی در دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: بخش دیگر اقدامات، تهیه وسایلی مانند سمعک است که در داخل کشور تولید نمیشود. در این راستا تلاش داریم با همکاری معاونت فناوری ریاست جمهوری و شرکتهای دانش بنیان برای اولین بار سمعک تولید کنیم و همچنین قراردادهایی با شرکتهای دانش بنیان بسته شده که در سال آینده سمعک تولید داخل هم داشته باشیم.
مدیرکل دفتر امور توانبخشی روزانه و توانپزشکی بهزیستی کشور ابلاغ اعتبارات تامین تجهیزات توانبخشی در کوتاهترین زمان ممکن به استانها را از دیگر اقدامات دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: هنوز به ۶ ماه اول سال نرسیدهایم که ۵۰ درصد از کل اعتبارات تجهیزات توانبخشی به استانها ابلاغ شده است.
رضایی با اشاره به مساله تامین تجهیزات توانبخشی گفت: دولت نقطه ضعفی در عملکرد خود نداشته است، اما در عین حال بزرگترین چالشی که در دولت سیزدهم با آن مواجه بودهایم که البته به خاطر تحریمها بوده است، ناتوانی شرکتهای وارد کننده در وارد کردن برخی از تجهیزات توانبخشی مانند سمعک بود که نمونه مشابه داخلی آن را در کشور نداریم. علیرغم اینکه منابع مالی خرید سمعک پیشبینی شده است، نبود سمعک از جمله چالشهاست که شرکتهای وارد کننده به دلیل محدودیتها مشکل اساسی دارند.
نظر شما