به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، غلامحسین حسینی نیا در آیین اعطای مجوز مهارتآموزی و مشاوره شغلی به دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی با تأکید بر اینکه ارائه آموزشهای مهارتی به اقشار مختلف جامعه امری خداپسندانه است، گفت: توسعه فرهنگ مهارت محوری و مهارتآموزی امری عبادی و مقدس است و جوانان مومن و ماهر مقبول درگاه الهی هستند.
وی با اشاره به تدوین ۱۲۳۴ استاندارد آموزشی دانشبنیان توسط سازمان، بیان کرد: تولید انبوه شغل با ورود به تکنولوژیهای برتر و مشاغل دانشبنیان زندگی بشر را تغییر میدهد و لازم است فرآیند این مشاغل از مسیر فعالیتهای دانشبنیان و از مرزهای دانش بگذرد و اجرای این مهم نیازمند یک محور مهارتی است که در آینده محصولی شود که تولید میکنند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به آموزشگاه های فنی و حرفه ای «نوع الف» اذعان داشت: این نوع آموزشگاه قابلیت طراحی استاندارد و محتوای آموزشی را دارد که موجب، ایجاد زمینه اشتغال مولد، اشاعه فرهنگ کار در جامعه و ایجاد توانمندی های لازم برای استفاده از فناوری پیشرفته می شود و با نظارت حاکمیتی بخش دولتی سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای افراد مهارت آموخته انجام می شود.
وی تصریح کرد: مربیان، کارشناسان، مدیران و موسسان آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد می توانند با تدوین آموزش های مهارتی متناسب با نیاز بازار کار، هم گامی در جهت رونق بخشی آموزشگاه آزاد بر دارند و هم از حق انحصاری استاندارد تدوین شده، بهره ببرند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در ادامه در بازدید از انتشارات کتب آموزشی این مرکز با مهم دانستن مقوله کتاب و کتابخوانی یکی از اساسی ترین راه های مهم توسعه فرهنگی و اجتماعی در جامعه را ترویج فرهنگ مطالعه عنوان کرد.
اشتغال پایدار مهارتآموختگان پس از دوران سربازی
در ادامه این مراسم جانشین رئیس دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی اظهار داشت: مهارت آموزی در طول خدمت مقدس سربازی از جایگاه ویژهای برخوردار است و موجب اشتغال پایدار مهارت آموختگان پس از طی این دوران می شود.
امیر سرتیپ بوالحسنی، با توجه به حرفه های متنوع آموزشی در این مرکز خواستار گسترش تعاملات و همکاری های آموزشی دو جانبه در راستای به ثمر رسیدن مأموریت و رسالت سازمانی آموزش فنی و حرفه ای شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران نیز در ادامه این نشست، اظهار داشت: به منظور توانمندسازی مهارتی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی و با تکیه بر آموزش های تخصصی و کارآمد به منظور ایجاد خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی، کارگاه های آموزشی دانشگاه ها به عنوان یکی از مهمترین عوامل ایجاد اشتغال پایدار دارای اهمیت ویژه ای هستند.
جواد روان بخش، خاطر نشان کرد: یکی از اصلی ترین اولویت های برون رفت از معضل بیکاری، رشد و توسعه آموزش های فنی و حرفه ای، رونق کارآفرینی و اشتغال زایی همسو با فناوری های روز و دانش بنیان است.
شایان ذکر است در این رویداد معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، مدیرکل حوزه ریاست سازمان به همراه مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران و هیأت همراه از بخش های مختلف این مرکز بازدید به عمل آوردند.
نظر شما