به گزارش آتیهآنلاین و به نقل از ایسنا، مریم کوشکی داظهار کرد: آماری در دانشگاه علوم پزشکی لرستان داریم که براساس سامانه سلامت (سیب) استخراج میشود.
وی با بیان اینکه از سال ۱۳۶۸میزان باروری کاهش یافت و میزان در سال ۷۵ به ۲.۹ کاهش یافت، سال ۸۵ به ۱.۹ و در سال ۹۰ به ۱.۸ کاهش یافت، افزود: در سال ۹۵ افزایش باروری به ۲.۲ رسید.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه آهنگ رشد جمعیت کشور رو به کاهش است و جای نگرانی دارد، تصریح کرد: با وجود این نگرانیها رشد موالید و فرزندآوری در دستور کار قرار گرفته است.
کوشکی بیان کرد: یک سری اطلاعات زوجین نابارور را در سطح استان جمعآوری کردیم و برای تحت پوشش قرار دادن بیمه، به بیمه سلامت معرفی شدند.
وی افزود: بیمه سلامت با همکاری جهاد دانشگاهی لرستان در صورت ناباروری، زوجین را ۹۰ درصد بیمه کرده و تحت پوشش قرار دادند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: زوجین نابارور استان را برای دریافت تسهیلات بانکی به بانکهای عامل معرفی کردیم.
کوشکی با بیان اینکه دو مرکز درمان ناباروری خصوصی در بیمارستان شفا و نیمه خصوصی در جهاد دانشگاهی لرستان فعالیت دارند، اضافه کرد: قرارداد بیمه سلامت با این دو مرکز دارد.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی لرستان پیگیر است که یک مرکز درمان ناباروری در بیمارستان عسلی تاسیس کند که اعتبارات آن تخصیص داده شده است و بخشهایی از بیمارستان خیریه عسلی را به بیمارستان شهید رحیمی خرمآباد انتقال داده شده است برای راهاندازی مرکز ارائه خدمات ناباروری سطح سه صورت گیرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: مرکز ناباروری دانشگاه سطح دو محسوب میشود.
نظر شما