به گزارش آتیهآنلاین و به نقل از روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، موسوی در بازدید از این شرکت زیرمجموعه شرکت سرمایهگذاری تأمیناجتماعی، افزود: این بازدید و گزارشهای ارائه شده در مورد مجموعه نفت پاسارگاد، حاکی از روند روبهرشد فعالیت این شرکت دارد که مشخصه اصلی آن هدفگذاری مناسب و تلاش برای حداکثر بهرهبرداری از ظرفیتهای موجود درجهت افزایش تولید و رشد سودآوری و حفظ و ارتقای ارزش سرمایه بازنشستگان، کارگران و همه سهامداران است.
مدیرعامل سازمان تامیناجتماعی با اشاره به ماموریت اجتماعی این سازمان در زمینه امیدآفرینی و اعتمادسازی با شرکای اجتماعی گفت: در بخش اقتصادی و سرمایهگذاری تأمیناجتماعی، علاوه بر تلاش برای ارتقای ارزش ذخایر، باید این حس اعتماد و اطمینان را در شرکای اجتماعی خود یعنی بیمهشدگان و بازنشستگان ایجاد کنیم که امانتدار خوبی برای سرمایه آنان هستیم.
وی تصریح کرد: به دنبال ایجاد ارزش افزوده و بالا بردن بازدهی سرمایهها هستیم و اگر همین موضوع را به عنوان محور برنامههای خود قرار دهیم، در چند شاخص بایستی نگاه رو به جلویی داشته باشیم که نخستین مولفه، تولید پایدار است. باید سهمی را که در تولید و بازار داشتهایم، احیا کنیم و در سالی که به نام تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین نامگذاری شده، با تنوع محصول در راستای تحقق اهداف اقتصادی نظام گام برداریم.
دکتر موسوی با استقبال از ارتباط و تعامل مناسب مجموعه نفت پاسارگاد با دانشگاهها و تاکید بر لزوم استفاده بیشتر از ظرفیت حوزههای علمی و شرکتهای دانشبنیان در مسیر توسعه این مجموعه گفت: هدف گذاری برای افزایش تولید و تحقق سودآوری باید در سیاستگذاریهای بنیادین مجموعه، مد نظر قرار گیرد و نگرش راهبردی در بحثهای عرضه، تقاضا و تحلیل بازار مورد توجه باشد.
وی ادامه داد: تقویت زیرساختهای صادرات مجموعه و در اولویت قراردادن توسعه مخازن مجموعه نفت پاسارگاد، امری شایسته و قابل تقدیر است.
مدیرعامل سازمان تامیناجتماعی، با اشاره به اینکه بسیاری از پتروشیمیها امروز با چالشهایی مواجه هستند که اگر سالهای گذشته به فکر بازطراحی و توسعه بودند، امروز با این وضعیت مواجه نمیشدند، گفت: با توجه به استقرار شرکت نفت پاسارگاد در شهر تهران و عمر این مجموعه، باید از هماکنون برای سالهای آینده و حفظ تولید و توسعه آن، برنامهریزی متناسب با اقتضائات و شرایط کارخانه، به صورت جدی در دستور کار باشد.
موسوی تصریح کرد: مجموعه بزرگ شرکتهای شستا، سهم زیادی در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی دارد و با تنوع محصولات استراتژیک این مجموعه و برخی محصولات منحصر به فرد آن، موضوع همافزایی درونگروهی، نکتهای بسیار مهم است. باید فرهنگ بهرهگیری از ظرفیتها و توانمندیهای داخلی مجموعه شستا را در شرکتهای زیرمجموعه شستا تعمیم دهیم و از این طریق بدون شک به پتانسیل بزرگی خواهیم رسید. اگر همین رویکرد را به شرکتهای زیرمجموعه وزارت کار تعمیم بدهیم به مجموعه بسیار بزرگی خواهیم رسید که مشمل بر بیش از ۴۰۰ شرکت است که هرکدام میتوانند نقطهاتکایی برای انجام ماموریتها باشند. طبق گزارشها، در مجموعه نفت پاسارگاد در زمینه همافزایی و تحقق جهش تولید، گامهایی برداشته شده که ضمن تشکر از این اقدامات، تاکید میکنم که از این ظرفیتها باید استفاده بیشتری کنیم.
وی افزود: محصولات جایگزینی که بررسی فرآیند تولید آن در نفت پاسارگاد آغاز شده، با رویکرو همافزایی و استفاده از ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان، دستاوردهای قابل توجهی خواهد داشت.
موسوی همچنین گفت: در این دوره، یکی از مهمترین اهداف و رویکردهای موردتوجه، ایجاد شفافیت، دوری و پرهیز از کارهای ناصواب و ایستادگی و مقاومت در برابر ناکارآمدیهای درون و بیرون سیستم است که میتوان به وضوح در تغییر مدیریتها آنرا مشاهده کرد.
نظر شما