۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۲
کد خبر: 51228
بیمه فراگیر خانواده ایرانی چیست؟

طرح بیمه فراگیر خانواده ایرانی بسته بیمه‌ای که انواع بیمه‌های افراد خانواده از جمله پدر، فرزندان، زنان خانه‌دار و دانشجویان را شامل می‌شود.

به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تأمین اجتماعی سیستان بلوچستان؛ خیاطی مدیرکل تأمین اجتماعی سیستان وبلوچستان در مورد بیمه فراگیر خانواده ایرانی گفت: به‌منظور گسترش پوشش بیمه تامین اجتماعی، اقدامی از سوی سازمان تامین اجتماعی شکل گرفته که بر مبنای آن با استفاده از تمامی ظرفیت‌های قانونی، سازمانی و نرم افزاری، "بیمه فراگیر خانواده ایرانی" در سطح جامعه، فرهنگ‌سازی و ترویج شود.

خیاطی خاطر نشان کرد: بیمه فراگیر خانواده ایرانی، بسته بیمه‌ای است که انواع بیمه‌های افراد خانواده از جمله پدر، فرزندان، زنان خانه دار و دانشجویان را شامل می‌ شود.

مدیر کل تأمین اجتماعی استان تاکید کرد: بیمه زنان خانه دار، دختران، دانشجویان و خود اظهاری شغلی و همگی در ذیل بیمه فراگیر خانواده ایرانی قرار می‌گیرند و با توجه به تسهیلات قانونی در نظر گرفته شده و امکان اقدام از طریق سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی جامعه مخاطبین بین ۱۸ تا ۵۰ سال، می‌توانند تحت پوشش تامین اجتماعی قرار گیرند.

وی گفت: از دیگر ویژگی‌های خاص بیمه زنان خانه‌دار و دانشجویی امکان انتخاب نرخ پرداخت حق‌بیمه و دستمزد مبنای پرداخت حق‌بیمه است.

وی افزود: نرخ پرداخت حق‌بیمه زنان خانه‌دار و دانشجویی برای برخورداری از حمایت‌های بازنشستگی ۱۲ درصد؛ بازنشستگی و فوت(پرداخت مستمری به بازماندگان واجد شرایط) ۱۴ درصد و بازنشستگی، فوت و از کار افتادگی ۱۸ درصد است.

مدیر کل تأمین اجتماعی استان خاطر نشان کرد: انتخابی بودن استفاده از خدمات درمانی از دیگر مزایای طرح بیمه زنان خانه‌دار و دانشجویی است. به عبارت دیگر در صورتی که زنان خانه دار و دانشجویان متقاضی استفاده از این نوع بیمه تحت تکفل پدر، مادر یا همسر خود بوده و از این طریق از مزایای درمانی سازمان تأمین اجتماعی برخوردار باشند، نیازی به پرداخت حق سرانه درمان نیست و در غیر این صورت می‌توانند با پرداخت حق سرانه درمان مصوب از خدمات درمانی مراکز ملکی و همچنین طرف قرارداد سازمان تأمین اجتماعی نیز برخوردار شوند.

مدیر کل تأمین اجتماعی استان همچنین در مورد بیمه دانشجویی افزود: برای ثبت‌نام بیمه دانشجویی که در ردیف بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد است؛ ارائه کارت معتبر دانشجویی نیاز است.

درباره مزیت طرح بیمه دانشجویی گفت: «دانشجویان با شرکت در این طرح دارای سوابق بیمه‌ای شده و این سوابق با توجه به نرخ حق بیمه در احراز شرایط تعهدات بلند مدت سازمان تأمین اجتماعی (بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی) بسیار مؤثر است. درواقع افراد تحت پوشش این طرح، بعد از اتمام دوران دانشجویی، می‌توانند سوابق بیمه‌ای خود را با اشتغال در کارگاه‌ها، اظهار شغل در قالب بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و یا بیمه پردازی به‌طور اختیاری تکمیل کنند.

خیاطی خاطر نشان کرد: مطابق با این طرح دانشجویان حداکثر سن برای برخورداری از پوشش بیمه دانشجویان در بازه سنی ۱۸ تا ۵۰ سال تمام برای مردان و زنان است دانشجویان می‌توانند درخواست این نوع بیمه را داشته باشند. همچنین درصورتی‌که متقاضی بیش از ۵۰ سال سن داشته باشد؛ باید معادل مازاد سنی، سابقه بیمه پردازی قبلی داشته باشد اما اگر فردی دارای ۱۰ سال سابقه قبلی باشد؛ از شرط سنی معاف است.

وی تاکید کرد: زنان خانه دار و دانشجویان برای ثبت‌نام در این طرح می‌توانند با ورود به سامانه خدمات الکترونیکی سازمان تأمین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir از مسیر منوی بیمه‌شدگان/ بیمه‌شدگان خاص/ بیمه فراگیر خانواده ایرانی/ انعقاد قرارداد دانشجویی و زنان خانه دار نسبت به عقد قرارداد و پرداخت حق بیمه در مهلت مقرر اقدام کنند.

کد خبر: 51228

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 4 =