به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، مهدی امیری در خصوص نحوه مشارکت اداره کل آموزش های شهروندی در جشنواره ملی اسباب بازی اعلام کرد: توجه به موضوعات شهروندی و آموزش شهروندان در هفتمین جشنواره اسباب بازی با هدف اهمیت به قشر کودک و نوجوان به خصوص نسل چهارمی ها در گام دوم انقلاب اسلامی از موضوعات مهمی بود که منجر به مشارکت این اداره کل در این جشنواره شد.
وی افزود: بر اساس مطالعات انجام شده و تحقیقات به عمل آمده از آثار و موضوعات فرهنگی در بحث آموزش کودکان و نوجوانان در ۴محور اصلی این جشنواره مشارکت کردیم.
امیری با اشاره به سر فصل های مهم آموزش های شهروندی در جشنواره اسباب بازی خاطر نشان کرد: موضوعات مهمی مانند فرهنگ آپارتمان نشینی، توجه به توسعه حمل و نقل پاک و آموزش های مربوط به موضوعات پسماند از جمله سرفصل های مهم این اداره کل هستند که در جشنواره به آن پرداختیم.
وی ادامه داد : همچنین از سایر سر فصل های مهم آموزشی می توان به موضوعات: آداب شهروندی، آموزش های حفظ و نگهداشت محیط زیست، توجه به ایمنی شهری، آموزش های مدیریت بحران اشاره کرد که در این جشنواره مورد توجه ویژه نیز قرار خواهد گرفت.
امیری ضمن اشاره به استقرار دبیرخانه شهر دوستار کودک در اداره کل آموزش های شهروندی گفت: ورود این اداره کل به جشنواره از جمله وظایف ذاتی این اداره کل است که این با تمرکز بر این هفت موضوع به صورت برگزاری کارگاه های عملی، مهارتی، علمی و هنری در هفتمین جشنواره ملی اسباب بازی به مرحله اجرا رسیده اند و شهروندان برای بهره برداری می توانند با شرکت در جشنواره از برنامه های فرهنگی و کارگاه های آموزشی استفاده کنند.
مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری تهران خاطر نشان کرد : با توجه به اهمیت این جشنواره از سازمان های مرتبط مانند حمل ونقل و ترافیک، سازمان مدیریت پسماند، محیط زیست، بحران و آتشنشانی در شهرداری تهران تقاضای همکاری شد تا در موضوع آموزش به کودکان در این جشنواره ورود کرده و همکاری لازم را داشته باشد.
امیری درباره تاثیر آموزش در حوزه کودک و نوجوان توضیح داد: نکته مهم بعدی که ما را برای مشارکت در این جشنواره ترغیب کرد، اهمیت سرمایهگذاری برای آموزش در دوران کودکی است زیرا آموزش در این سنین از دورههای دیگر زندگی اثربخشتر است. به همین دلیل برنامههای مختلفی در قالب بستههای آموزشی توسط اداره کل آموزشهای شهروندی شهرداری تهران هر سال پیشبینی و اجرا میشود.
مدیرکل آموزش های شهروندی گفت: طبیعتا ورود به بحث بازی و اسباببازی که یکی از ابزارهای بسیار مهم در آموزش کودکان است برای ما از اهمیت ویژهای برخوردار است. بازی زندگی کودک نیست اما تمام زندگی کودک، بازی است . ما قصد داریم در این جشنواره با استفاده از ابزار اسباببازی آموزشهای لازم را به کودکان ارائه کنیم زیرا میتوانیم از این طریق آموزش را به صورت کاملا غیرمستقیم، جذاب و موردپسند به کودکان منتقل کنیم.
بر اساس این گزارش، جشنواره ملی اسباب بازی از ۲۱ الی ۲۸ فروردین از ساعت ۱۷ الی یک بامداد در مرکز آفرینش های فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری کودک و نوجوان برگزار می شود.
برپایی ۲۲ پردیس فرهنگی-قرآنی به مناسبت ماه مبارک رمضان
مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران از برپایی پردیس های قرآنی در طول شب های ماه مبارک رمضان در بوستانها، معابر و میادین اصلی و پرتردد شهر خبر داد.
محمدحسن جعفرزاده با اعلام این خبر گفت: ماه رمضان، فرصت مناسبی برای جریانسازیهای دینی و فرهنگی، مطابق با الگوی سبک زندگی اسلامی-ایرانی است؛ به همین منظور، راهاندازی پردیس فرهنگی-قرآنی با هدف توسعه و بسط آموزههای قرآنی، مشاوره و اجراهای میدانی همراه با ایجاد نشاط معنوی در این شبهای پربرکت در دستور کار مناطق ۲۲ گانه قرار گرفته است.
وی در تشریح برنامه های پردیس های فرهنگی-قرآنی گفت: فعالیت این پردیس ها شامل اجرای مسابقات قرآنی، مشاوره های دینی و مذهبی، معرفی و اهدای کتب مذهبی، نمایشگاههای قرآنی، اجرای تفسیر، تواشیح، تلاوت قاریان ممتاز، اجرای تئاتر و نمایش های مذهبی و نقل قصص قرآنی است که در طول شب های ماه مبارک رمضان در بوستان ها و میادین اصلی و پرتردد شهر در حال برگزاری است.
به گفته مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران در قالب پویش «لبخند دلها»، پردیس های فرهنگی-قرآنی در بوستان ها و مناطق محروم با پذیرایی افطاری ساده از روزه داران تلاش می کنند شهروندان حس برابری، برادری و یکدلی را تجربهکنند.
این پردیس ها هماکنون در اغلب مناطق شهر تهران برپا شده است و تا پایان ماه مبارک رمضان هر شب، همزمان با برنامهها و مراسمهای ویژه این ماه به فعالیت خواهد پرداخت.
نظر شما