به گزارش آتیه آنلاین، سرپرست معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، هدف از این مراسم را ریلگذاری کسبوکارهای خانگی و آغازی برای تقویت اینگونه مشاغل عنوان کرد.
محمود کریمی بیرانوند با بیان اینکه یکی از مسائل حوزه مشاغل کار خانگی مسئله بازار و فروش محصولات است، افزود: امروز فرصتی فراهم شده است تا با کارآفرینان و احداث کنندگان پلتفرمهای بزرگ مجازی که در حوزه بازار به ویژه در زمینه مشاغل خرد و خانگی فعالیت دارند، در راستای بهبود کسبوکارها هماندیشی داشته باشیم.
وی اظهار کرد: برگزاری چنین مراسمی کمک میکند تا نقطه نظرات و ایدههایی که در جهت تقویت بازار محصولات خانگی وجود دارد، بررسی و تقویت شود.
سرپرست معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:متاسفانه در حال حاضر مشاغل خانگی تنها ۳ درصد از فضای اشتغال کشور را شامل میشود که بسیار اندک است.
کریمی بیرانوند تصریح کرد: با توجه به اینکه فضای حقوقی ارائه مجوز کسب و کارهای خانگی تسهیل یافته است، انتظار میرود که در سال ۱۴۰۱ انقلابی در این حوزه رخ دهد.
وی افزود: این شروع تقویت کسب و کارهای خانگی است و انشاءالله سال آینده در حوزههای حمایت، صدور مجوز، ارائه اعتبارات و آموزش و مهارت آفرینی در بازار اقدامات خیلی خوبی انجام خواهیم داد.
سرپرست معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در حال حاضر افرادی که در حوزه مشاغل خانگی فعالیت دارند، میتوانند درخواست تسهیلات دهند که امسال اعتبار این تسهیلات ۲ هزار میلیارد تومان بود؛ اما سال آینده با کمک بانک مرکزی اعتبارات بیشتری در نظر خواهیم گرفت.
کریمی بیرانوند اظهار کرد: همچنین صدور مجوز کسب و کارهای خانگی نیز بسیار سهل و آسان شده و افراد میتوانند با ورود به سامانه مشاغل خانگی درخواست مجوز خود را ارائه دهند که به صورت آنی یا سه روزه صادر میشود. ۳۵۰ مجوز آنی و ۱۷۰ تا ۱۸۰ شغل سه روزه صادر میشود.
در پایان این مراسم شرکتهای مارکتینگ نقطه نظرات و چالشهای حرفهای خود را در حوزه کسبوکار مطرح کردند؛ کارآفرینان آموزشگاههای مارکتینگ، فرش دستباف، شرکتهای مارکتینگ در فضای مجازی، شرکتهای فعال در حوزه الکترونیک و مدیران شبکههای اجتماعی از جمله شرکت کنندگان در این جلسه بودند.
نظر شما