فرآیند صدور کارت سوخت کوتاه‌تر شد

مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از کوتاه‌تر شدن فرآیند صدور و مدت زمان انتظار کارت هوشمند سوخت المثنی در آستانه نوروز خبر داد.

مسعود رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار آتیه‌آنلاین در این باره گفت: در حوزه وانت‌بار، تاکسی و خودروهای عمومی مثل آمبولانس صدور کارت سوخت به روز شده است.

وی افزود: با توجه به اختلالی که در سامانه هوشمند سوخت در آذرماه سال جاری رخ داد، در حوزه خودروهای شخصی مقداری تجمیع درخواست داشتیم که تلاش می‌کنیم این مدت زمان انتظار را به روز کرده و به همان مدت زمان انتظار سابق بازگردانیم.

مدیر سامانه هوشمند سوخت گفت: با توجه به نزدیک شدن به ایام نوروز، تا انتهای اسفند و پایان سال جاری فرآیند صدور کارت سوخت المثنی کاملا به شرایط عادی بازگردانده و فرآیند صدور را در کمتر از یک ماه انجام دهیم.

رضایی تاکید کرد: فرایند صدور کارت در واقع دو بخش کلی بنزین و نفت‌گاز انجام می‌شود، در حوزه نفت‌گاز با توجه به اهمیت این بخش، در هیچ مقطعی، فرآیند صدور کارت آن به بیش از یک ماه نرسیده است، در یک ماهی نیز که ارتباط دفاتر پلیس با سامانه هوشمند قطع شده بود، بلافاصله بعد از راه‌اندازی، صدور کارت نفت‌گاز به سرعت در دستور کار قرار گرفت و کارت‌ها در اختیار هم‌وطنان قرار گرفت.

وی تصریح کرد: در حوزه‌های مختلف کاربری نزدیک ۲۷ میلیون کارت هوشمند سوخت فعال در اختیار مردم داریم که بیش از ۲۰ میلیون آن مربوط به خودروهای شخصی و موتورسیکلت است که از این میان حدود شش میلیون مربوط به موتورسیکلت‌ها است.

مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی بیان کرد: حدود یک میلیون کارت فعال نفت‌گاز داریم و بقیه کارت‌ها نیز کارت‌های ویژه مثل کارت جایگاه و کاربری‌های خاص مانند خودروهای عمومی بنزین‌سوز شامل وانت و تاکسی است.

به گزارش آتیه آنلاین، صرفه جویی حدود ۴ میلیارد دلار مصرف بنزین در سال و جلوگیری از رشد ۱۰ درصدی مصرف بنزین در کشور، از دستاوردهای اجرای طرح بهینه سازی مصرف انرژی از طریق ایجاد سامانه کارت هوشمند تا پایان سال ۱۳۸۶ بوده است.

سامانه هوشمند سوخت کشور هم‌اکنون با بیش از ۲۷ میلیون مشترک، اطلاعات سوخت‌گیری وسائل نقلیه را در بیش از ۴ هزار باب جایگاه عرضه فرآورده‌های نفتی از تمام نقاط کشور به‌صورت مکانیزه جمع‌آوری و به‌منظور پردازش و تهیه گزارش‌های تحلیلی و آماری به مرکز داده منتقل می‌کند. در این سامانه بیش از یک هزار و ۱۰۰ دفتر خدمات پشتیبانی کارت هوشمند سوخت، وظیفه خدمت‌رسانی به مشترکین را بر عهده دارند.

پرداخت الکترونیک قیمت سوخت از جمله فواید ارزشمند سامانه هوشمند سوخت است که پیاده‌سازی آن سبب اجرایی‌ شدن مصوبه کارگروه تحولات اقتصادی، کاهش حجم نقدینگی در جایگاه‌ها، افزایش امنیت، اجرایی شدن سامانه‌های پرداخت الکترونیکی و اتوماسیون مالی در تمامی مجاری عرضه، کنترل دقیق و سریع مقادیر فروش و گردش سریع پول و کاهش استهلاک اسکناس و ارتقای سلامت شده است.

اجرای سامانه هوشمند سوخت افزون بر آن بر کنترل رشد مصرف فرآورده‌های نفتی، کاهش مصرف بنزین و نفت‌گاز را در کشور در پی داشته است، به‌نحوی که طبق برآوردهای آماری تاکنون میلیاردها دلار از بابت کاهش واردات بنزین و نفت‌گاز در کشور صرفه‌جویی ارزی شده است.

کد خبر: 47838

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 8 + 2 =