دیدگاه انتقادی به مسایل جامعه داشته باشیم

عضو هیات علمی گروه مددکاری اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: باید دیدگاه انتقادی به مسائل جامعه داشته باشیم و بر این اساس باید نگاه ساختاری نیز موردتوجه قرار گیرد و به ناچار باید نقد ساختارهای کلان جامعه وجود داشته باشد.  

به گزارش آتیه‌آنلاین، ستار پروین روز چهارشنبه در چهارمین کنگره آنلاین بین‌المللی و سی و ششمین همایش مددکاری اجتماعی در ایران به مناسبت روزهای ملی و جهانی مددکاری اجتماعی با موضوع کارکردهای ادغام اجتماعی در مددکاری اجتماعی افزود: ضلع سومی به نام طرد اجتماعی در کنار دو مفهوم ادغام و مددکاری اجتماعی نیز وجود دارد. زمانی که صحبت از ادغام اجتماعی می شود باید به مکانیزم های طرد کننده و ادغام کننده توجه همزمان داشته باشیم.
وی افزود: صفت اجتماعی در قالب طرد اجتماعی را باید در ساختارهای پیدا و پنهان جامعه دنبال کنیم و طرد اجتماعی دارای چندین بعد مختلف است و صرفا این موضوعات را نباید در این حوزه مدنظر داشته باشیم.   
وی خاطرنشان کرد: مباحث جغرافیایی، حضور انسانها در فعالیت های عادی جامعه و محرومیت آنها در این فعالیت ها و مخاطرات برخی گروه ها در خصوص طرد اجتماعی در این حوزه باید موردنظر باشد.
پروین تصریح کرد: وقتی مددکاری اجتماعی موردبحث باشد، حتما باید ریشه مسائل در ساختارهای کلان جامعه دیده شود.  
عضو هیات علمی گروه مددکاری اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی اضافه کرد: در حدود ۲۰  میلیون نفر در جامعه امروز ما که به حاشیه رانده شده اند موضوع ادغام اجتماعی هستند.
این استاد دانشگاه ادامه داد: مفهوم طرد اجتماعی و مکانیزم های کلان کمک کننده جامعه مورد مطالعه قرار گیرد تا در حوزه ادغام اجتماعی موفقیتی حاصل شود.
کد خبر: 47573

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 7 =