انگیزه‌های معنوی، سبب افزایش سطح تاب‌آوری کادر درمان است

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، در نشست مجازی با معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی بر لزوم ارتقای سطح تاب‌آوری کادر درمان تاکید کرد و گفت: وظیفه ما به عنوان عناصر فرهنگی این است که تلاش کنیم با ارتقای انگیزه‌های معنوی به افزایش تاب آوری کادر درمان، کمک کنیم.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از وبدا، دکتر عباس شیراوژن در نشست مجازی با معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی با بیان این مطلب افزود: متاسفانه برخی افراد با فضاسازی‌های جهت دار تلاش دارند مردم را نسبت به دولت و انقلاب دلزده کنند.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: ما باید تلاش کنیم با اعتمادسازی و تحقق خواسته‌ها و نیازهای واقع بینانه کادر پزشکی و درمان، سطح تاب آوری آنها را افزایش دهیم و در این مسیر، افزایش انگیزه‌های معنوی امری بسیار تاثیرگذار است.

وی با تاکید بر اینکه کارکنان کادر بهداشت و درمان که در اورژانس‌ها، درمانگاه‌های سرپایی، بخش‌های کرونایی و کشیک‌ها حضور دارند، باید مورد توجه ویژه قرار گیرند، خاطرنشان کرد: از همه کادر درمان به خصوص کسانی که در حیطه کرونا تلاش می‌کنند قدردانی می‌کنم و خسته نباشید می‌گویم به این قهرمانان سلامت که موجب افتخار مردم شدند و علی رغم تحریم، تهدید و کمبودها از بزرگترین داشته مردم غیرتمند ایران یعنی روحیه ایثار و جهاد و فداکاری برای حفظ سلامت مردم استفاده کردند.

 در ادامه این نشست همچنین با اشاره به در پیش بودن ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر، بر لزوم برگزاری مناسبت‌ها و جشن‌های مذهبی از جمله میلاد امام علی(ع)، مبعث پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله و برپایی اعیاد شعبانیه در فضاها و محیط‌های درمانی و دانشگاهی با حضور دانشجویان، اساتید و کادر درمانی تاکید شد. تهیه ایستگاه‌های پذیرایی در بیمارستان‌ها، پذیرایی از کادر درمان توسط گروه‌های مردمی، پخش صوت‌های مذهبی متناسب با ایام ولادت و همچنین طنین سرودهای مختلف و فعال کردن برنامه‌های نمازخانه بیمارستان‌ها با موضوع ولادت امام علی(ع) و نیز حضور موثر و فعال گروه‌های جهادی به ویژه گروه‌های جهادی دانشجویی در ارائه خدمات که باعث کاهش فشار کاری کادر درمان می‌شود، از جمله برنامه‌های پیشنهادی از سوی حاضران در جلسه بود.

همچنین در این نشست، بر اجرای سنت حسنه عیادت از بیماران و حضور اساتید و مسئولان دانشگاه‌های علوم پزشکی در پاویون‌های دستیاران و ایستگاه‌های پرستاری مراکز درمانی تاکید شد.

در این نشست اهمیت بزرگداشت مقام شامخ شهدا به‌خصوص شهدای مدافع سلامت و نیز ایثارگری‌های مدافعان حرم به عنوان گنجینه‌های معنوی مورد تاکید قرار گرفت و گردآوری و ارائه خاطرات زیبا و وصیت نامه شهدا در قالب پوستر و بازتاب این آثار در فضاهای مجازی و محیط های بیمارستانی و شهری به عنوان برخی از راهکارهای موثر یادآوری شد.

توجه به تاب‌آوری خانواده‌های کادر بهداشت و درمان و استفاده از ظرفیت‌های موجود استانی و کشوری از جمله برگزاری اردوهای تفریحی و زیارتی برای افزایش روحیه و نشاط خانواده‌ها به‌خصوص در اعیاد پیش رو از دیگر موارد مطرح شده توسط حاضران در نشست بود.

از دیگر موارد پیشنهادی، برگزاری نمایشگاه‌های موقت و دائم از خاطرات و آثار شهدای سلامت در مسیر بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، توجه ویژه به دستیاران و قدردانی از تلاش آنها در مسیر مبارزه با ویروس کرونا بود.

این نشست با حضور دکتر مجید احمدی مدیرکل فرهنگی، دکتر حمید رضا اشراقی مدیرکل دانشجویی، دکتر جواد باقری رییس مرکز قرآن و عترت، سید نصرت‌الله موسوی رییس دبیرخانه ستاد مرکزی اردوهای جهادی و مهرداد عجم مشاور و مدیر روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزار شد.

کد خبر: 46842

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 3 =