به گزارش آتیهآنلاین، شهلا فخرعزیزی افزود: در هر بیمارستان، پرستاران تریاژ از بین افراد با تجربه که دارای مدرک تحصیلی کارشناس پرستاری بوده، دورههای آموزشی تریاژ را گذرانده و پنج سال سابقه فعالیت در بخش اورژانس داشته باشد، انتخاب میشوند.
وی با بیان اینکه پرستار تریاژ بیماران را بر اساس شدت و شرایط بیماری در پنج سطح طبقهبندی میکند، اظهار کرد: این پرستاران با ارزیابیهای سریع اولیه از نظر شرایط تهدیدکننده حیات بیماران، ارزیابی سیستماتیک بیماران از نظر شناسایی آسیبهای احتمالی، کنترل علائم حیاتی، کنترل سطح هوشیاری، اخذ تاریخچههای درمانی و داروهای مصرفی بیمار و اخذ سابقه حساسیت دارویی و غذایی، آنها را برای دریافت خدمات درمانی اولویتبندی کرده و به واحدهای مربوطه ارجاع میدهند.
پرستار تریاژ بیمارستان امام حسین (ع) زنجان با اشاره به مراجعه ماهیانه به طور میانگین حدود ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار بیمار به واحد اورژانس، گفت: تعداد مراجعهکنندهها بر اساس فصول سال و نیز در اوج و فرودهای بیماری کرونا رقم متغیری دارد و درحال حاضر بیشترین علت مراجعه بیماران مربوط به مشکلات تنفسی است.
فخر عزیزی تصریح کرد: پس از طی شدن پیک پنجم، تعداد مراجعهکنندهها کاهش یافت و تنها یک بخش بیمارستان به بیماران کرونا اختصاص یافت. در اورژانس نیز بخش ایزوله و سه تخت بستری برای بیماران سرپایی کرونا درنظر گرفته شده است.
وی افزود: اما پیش از این و در اوج همهگیری، چهار تا پنج بخش بیمارستان به بیماران کرونا اختصاص یافته بود و بخش اورژانس نیز به عنوان یک واحد پشتیبانکننده، ۱۶ تخت بستری و سه تخت سرپایی را برای این بیماران لحاظ کرده بود. درحال حاضر با شیوع امیکرون، براساس نیاز تختهای بستری به بیماران کرونا اختصاص داده میشود.
نظر شما