نماد تهران چرا زیان‌ده شد

سخنگوی شورای شهر تهران با اشاره به نقش همه‌گیری کرونا در زیان‌ده شدن برج «میلاد» گفت: با تلاش کمیسیون فرهنگی-اجتماعی و کمیسیون‌های دیگر به‌دنبال فعال‌سازی این ظرفیت هستیم.

به گزارش آتیه آنلاین به نقل از خبرگزاری مهر، کلنگ ساختمان برج «میلاد» در سال ۱۳۷۶ و همزمان با صدمین سالروز ولادت امام خمینی (ره) بر تپه‌های کوی نصر به زمین زده شد و نام میلاد نیز به همین مناسبت برای آن انتخاب شد.

ایجاد فضای نو و جذاب برای شهروندان تهرانی و ایرانی و ایجاد یک نماد ملی با توجه به توان مهندسین ایرانی، مدیران شهری را بر آن داشت تا برای رفع مشکلات مخابراتی و تلویزیونی شهر، اقدام به انجام مطالعات اولیه به منظور احداث مجموعه چند عملکردی کنند.

مجموعه برج میلاد تهران در زمینی به مساحت بیش از چهار هکتار در میان شبکه بزرگراهی شمال غرب تهران واقع شده که از شمال به بزرگراه همت، از جنوب به بزرگراه حکیم، از شرق به بزرگراه چمران و از غرب به بزرگراه شیخ فضل الله منتهی می‌شود.

در دهه اخیر جنبه‌های فرهنگی و تفریحی برج میلاد به جاذبه‌ای قابل توجه برای شهروندان تبدیل شده‌است؛ به‌طوری که این برج نقش به‌سزایی در ایجاد درآمد برای شهر تهران دارد؛ اما شیوع بیماری کرونا و تعطیلی بسیاری از اماکن تفریحی سبب شد تا نماد شهر، به سوی زیان‌ده شدن حرکت کند.

بر همین اساس؛ به سراغ علیرضا نادعلی رفتیم تا ضمن آگاهی از علت زیان‌ده بودن برج میلاد از برنامه‌های شورای شهر جهت بازگرداندن رونق به نماد پایتخت آگاه شویم.

سخنگوی شورای شهر در پاسخ به سوالی در خصوص علت زیان‌ده بودن برج «میلاد» اذعان کرد: متأسفانه برج میلاد در سال‌های گذشته زیان‌ده شده که علت اصلی آن ناشی از همه‌گیری بیماری کرونا است؛ چرا که برج میلاد در اصل یک ظرفیت گردشگری است.

سخنگوی شورای شهر تهران با اشاره به آسیب دیدن بخش گردشگری در شهر و در پی همه‌گیری کرونا بیان کرد: برج میلاد از ظرفیت‌هایی است که باید دائماً به آن رسیدگی شود؛ چرا که بعد از مدتی فرسودگی‌های آن ممکن است ایجاد خطر یا مسائل دیگر کند.

کد خبر: 44894

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 3 =