برخی فواید و عوارض مصرف سرکه سیب

سرکه سیب از تخمیر سیب خرد شده به‌دست می‌آید که در این فرآیند قند سیب با کمک باکتری‌ها به اسید استیک تبدیل می‌شود و بسیاری از خواص و ویژگی‌های سرکه سیب نیز از این ترکیب کلیدی حاصل می‌شود.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از ایسنا، در حالی که در مورد تاثیر مستقیم سرکه سیب بر سلامت کلی بدن منابع کافی وجود ندارد اما بسیاری از آزمایشات بالینی به طور غیرمستقیم به خواص آن اشاره کرده‌اند.

سایت «divinitynutra» در این مطلب به چند مورد از خواص شناخته شده سرکه سیب برای سلامتی اشاره کرده و نتایج تحقیقات و شواهد موجود تایید کننده آن است، ‌ از جمله:

- سرکه یک ترکیب ضد میکروبی است

- به درمان اختلالات گوارشی کمک می‌کند

- متابولیسم را تقویت می‌کند

- اشتها را کنترل می‌کند

- به حفظ و سلامت غذا کمک می‌کند

- به پاکسازی بدن کمک می‌کند

عوارض جانبی احتمالی سرکه سیب

اما در عین حال مصرف سرکه سیب با چند عارضه جانبی احتمالی نیز ممکن است همراه باشد و به همین دلیل باید در مقدار و نحوه مصرف آن دقت کرد، از جمله:

- هضم را به تاخیر می‌اندازد. نتایج برخی از مطالعات حاکی از آن است که سرکه سیب سرعت تخلیه معده را به طور قابل توجهی به تاخیر می‌اندازد.

- مصرف سرکه سیب می‌تواند باعث آسیب به مینای دندان شود؛ به ویژه زمانی که به طور مستقیم یا به میزان زیاد مصرف شود.

- ممکن است باعث سوزش گلو شود. همیشه قبل از نوشیدن سرکه سیب آن را رقیق کرده و برای مصرف به صورت مایع از نی استفاده کنید.

- سرکه سیب می‌تواند سطح پتاسیم را کاهش دهد. اگر از داروهای فشارخون استفاده می‌کنید یا سابقه ناهنجاری‌های خونی دارید، قبل از افزودن این ترکیب به رژیم غذایی با پزشک خود مشورت کنید.

کد خبر: 44481

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 8 + 8 =