به گزارش آتـیهآنلاین به نقل از ایرنا، احسان جعفری در جلسه هم اندیشی پیرامون استفاده از ظرفیت متقابل سازمان بهزیستی و ایرانیان خارج از کشور افزود: میتوان با ابتکارهایی که سازمان بهزیستی کشور در نظر گرفته است و با هدایت وزارت امور خارجه به تسهیل این امر نیکوکارانه پرداخت.
وی اضافه کرد: با توجه به تجربیات بسیار خوب بهزیستی در حوزه های مختلف توانبخشی، اجتماعی و پیشگیری، آماده انتقال دانش و تجربه به کشورهای دیگر به ویژه کشورهای همسایه هستیم.
الهه فروزنده مدیر گروه امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور نیز در زمینه فعالیت سازمان بهزیستی و همکاری بیشتر با وزارت امور خارجه در حوزههای مرتبط از جمله اعطای مجوز به سمنهای ایرانی در خارج از کشور و امکان شروع فعالیت به صورت پایلوت در ۲ یا ۳ کشور برای مشارکت و همکاری در طرحهای انساندوستانه سازمان بهزیستی توضیحاتی ارائه کرد.
نصرتالله مالکی، مدیرکل شورای عالی ایرانیان خارج از کشور نیز با تأکید بر هدفمند و ساختارمند بودن تعامل میان مراکز خدمت رسان داخلی با ایرانیان خارج از کشور برای افزایش بهرهوری، پیشنهاد خود را در زمینه ساماندهی این تعاملات بیان داشت.
وی همچنین بر ارسال مکتوب نظرات و طرحها از سوی سازمان بهزیستی به دبیرخانه شورای عالی ایرانیان بمنظور در جریان قرار گرفتن نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور و هماهنگی با اعضای کارگروهها تاکید کرد.
در این جلسه مشاور معاونت کنسولی نیز با بیان این نکته که برگزاری شورای عالی ایرانیان خارج از کشور با روی کار آمدن دولت سیزدهم پس از وقفهای چند ساله نوید بخش پیوند بیش از پیش ایرانیان غیر مقیم با وطن خواهد شد، عنوان کرد، چگونگی بهرهمندی از ظرفیت سازمان بهزیستی در یکی از کارگروه های تخصصی شورای عالی ایرانیان خارج از کشور مورد بررسی کارشناسی قرار خواهد گرفت.
براساس این گزارش، در این جلسه، مدیرکل شورای عالی ایرانیان خارج از کشور، مدیرکلروابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی، مشاور معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان، دستیار مدیرکل شورای عالی ایرانیان خارج از کشور، رئیس گروه امور بین الملل سازمان بهزیستی و کارشناس اداره امور علمی، فناوری و فرهنگی ایرانیان خارج از کشور حضور داشتند.
اکنون ۲۷ هزار فرزند تحت پوشش بهزیستی قرار دارد و در سالهای اخیر بیش از ۱۰ هزار فرزند بیسرپرست به فرزندخواندگی سپرده شدهاند.
نظر شما