به گزارش آتیهآنلاین به گزارش ایرنا، سیدمحمد سیدی اظهار داشت: دسترسی نداشتن دانش آموزان به گوشی هوشمند و یا تبلت سبب شده تا برخی از این کودکان و نوجوانان از تحصیل بازبمانند و درس خواندن را رها کنند.
وی افزود: اکنون ۶۵ تا ۷۰ درصد از دانش آموزان دوره متوسطه در استان، وارد برنامه شاد شده و از آموزش در این فضا بهره مند هستند.
وی با بیان اینکه امسال هزار و ۴۲۹ نفر از دانش آموزان متوسطه اول در کلاس های درس حضور نیافتند که نیمی از آنان معادل ۷۱۱ نفر مربوط به گذر تحصیلی یعنی پایه ششم به هفتم است اظهار داشت: با تلاش های انجام شده، ۶۵ نفر از این دانش آموزان جذب شدند، و اکنون هزار و ۳۶۴ نفر شامل ۶۴۱ نفر دختر و ۷۲۳ نفر پسر هنوز در کلاس های درس حضور نیافته اند.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: بیشترین ترک تحصیل در میان دانش آموزان روستا و حاشیه شهر مشاهده می شود و علت آن شرایط اقتصادی، ازدواج دختران، اشتغال به کار و مشکلات اقتصادی است.
وی افزود: امسال هزار و ۲۳۹ نفر از دانش آموزان متوسطه دوم در شاخه نظری ترک تحصیل کردند که از این تعداد تاکنون ۱۲۲ نفر جذب شده اند و پیگیری برای جذب هزار و ۱۱۷ نفر ادامه دارد.
سیدی اظهار داشت: امسال هزار و ۲۹۱ نفر از دانش آموزان هنرستانی هم در مدارس حضور نیافتند که ۱۰۱ نفر مربوط به هنرستان های فنی و حرفه ای، ۳۰۳ نفر کاردانش و ۸۸۷ نفر مربوط به مدارس راه دور است.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده اکنون شمار دانش آموزان تارک تحصیل در هنرستان ها به ۷۵۰ نفر کاهش یافته است.
وی گفت: برای جذب دانش آموزان در دوره ابتدایی، اهرم های قانونی و تکلیف برای نهادها و دستگاه های مختلف گذاشته شده است اما این اهرم ها برای جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل در دوره متوسطه وجود ندارد از این رو کار جذب مشکل تر است.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی افزود: از نهادهای مختلف و مسوولان ارشد استان انتظار می رود در زمینه جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل دوره متوسطه حمایت لازم را داشته باشند.
۱۸۰ هزار دانش آموز در بیش از ۲ هزار آموزشگاه خراسان شمالی زیر نظر ۱۴ هزار نفر معلم تحصیل می کنند.
نظر شما