علیرضا حیدری در گفتوگو با آتیه آنلاین اظهار داشت: دولت با تمهیدات خاص در خصوص بازپرداخت تسهیلات و هزینههای جاری بنگاههای اقتصادی و با حمایتهای همهجانبه از فعالیتهای اقتصادی و بنگاههایی که با مشکلات مختلف مواجه هستند، میتواند بستر فعالیت مجدد و توسعه این مراکز تولیدی را آماده کرده و در مسیر رونق تولید با حمایت از کارگاهها و سرمایهگذاران، اشتغال را نیز رونق بخشد.
وی اضافه کرد: باید توجه داشت که با برطرف کردن مشکلات حوزه تولید در کارگاههایی که مشکلات مختلفی را تجربه می کنند، راه اندازی مجدد قطار تولید و رونق و توسعه اقتصادی اتفاق خواهد افتاد.
وی در ادامه تصریح کرد: اگر بدنبال اولویت بندی در خصوص حفظ اشتغال موجود و یا ایجاد اشتغال جدید باشیم، حمایت از بنگاه های اقتصادی و تولیدی دارای مشکل، می تواند در اولویت قرار گیرد.
این کارشناس اقتصادی همچنین بیان داشت: در بلندمدت به طور طبیعی باید گردش سرمایه، ورود سرمایه گذاری جدید، ایجاد سرمایه، شکل گیری واحدهای جدید تولیدی و همچنین اشتغال به تبع این شرایط و نیز توسعه اقتصادی و افزایش تولید ناخالص داخلی را مدنظر قرار دهیم و این روند منافاتی با سیاست ها و برنامه هایی در راستای حفظ اشتغال موجود ندارد.
حیدری در ادامه با اشاره به اینکه با توجه به محدودیت منابع و عدم امکان در انجام کارهای بزرگ در حوزه تولید وجود ندارد و به عبارتی سرمایه های بزرگ قابلیت شکلگیری و انباشت ندارند، عنوان کرد: تصور این است که با پیش فرض اینکه شرکت های تولیدی امکان ادامه یا توسعه فعالیت را دارند و متغیرهای ناظر بر تولید در آنها مهیا است و فقط نیازمند کمک ها و مساعدت های مقطعی دارند، اولویت می تواند برای این دسته از بنگاه ها باشد.
نظر شما