به گزارش آتیه آنلاین به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی «سید جواد رضوی»، رئیس مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری با اعلام این خبرافزود: این کتابخانه در سال ۱۳۳۸ تاسیس شده و هم اکنون در محلی به وسعت ۲۵۰ متر مربع با دارا بودن بخش های مخزن کتب فارسی، کتب لاتین، گزارش ها، مرجع و نشریات و با دارا بودن فضای مطالعه برای ۳۰ نفر بطور هم زمان، به روش سیستم باز آماده ارائه خدمات به مراجعین است.
وی افزود: ماموریت های اصلی کتابخانه شامل روزآمد نگاه داشتن منابع کتابخانه و برآورده کردن نیازهای اطلاعاتی کارکنان و مراجعین و ارائه خدمات مناسب به آنان و برنامه های اصلی بر اساس شرح وظایف است.
رضوی افزود:با استفاده ازفناوری های جدید، اشتراک و تمدید اشتراک نشریات وپذیرش اعضاء جدید و ارائه خدمات به آنان ازجمله ارائه سرویس مطالعه در محل و فراهم آوردن فضای مطالعه در محیط کتابخانه و امانت خارج از کتابخانه، و ارائه سرویس جستجو از پایگاه منابع کتابخانه و بانک اطلاعاتی مقالات موجود در کتابخانه است.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری یاد آورشد: مجموعه کتابخانه تا پایان آبان سال ۱۴۰۰ مشتمل بر بیش از ۲۳۰۰۰ عنوان کتاب فارسی، کتاب لاتین و گزارش در بیش از ۲۵۹۰۰ نسخه می باشد. (کتب فارسی ۱۴۲۶۵ عنوان در ۱۶۹۰۲ نسخه؛ کتب لاتین ۱۲۸۳ عنوان در ۱۶۰۱ نسخه و گزارش ها ۷۴۶۳ عنوان) همچنین کتابخانه مرکزی ۲۰ عنوان نشریه را بصورت روزآمد مشترک می باشد و نشریات تخصی مرتبط با اهداف کتابخانه، بایگانی شده و هم اکنون حدود ۷۰۰۰ نسخه نشریات فارسی و لاتین مربوط به سال های گذشته در آرشیو کتابخانه نگهداری می شود.
وی تصریح کرد: حدود ۴۶۰۰ عنوان از مجموعه کتابخانه اسکن شده است و بر روی کتابخانه دیجیتال وزارت متبوع بارگذاری شده است و باقی گزارش ها به دلایل مختلف از جمله مالکیت معنوی و یا شکل فیزیکی مدارک امکان اسکن وجود نداشته است و کار اسکن گزارش های وارده به کتابخانه همچنان ادامه دارد. اطلاعات کتابشناختی همه منابع و فایل تمام متن گزارشات اسکن شده از طریق اینترنت و با استفاده از نرم افزار سیمرغ در دسترس است.
رضوی گفت : تمامی کارکنان وزارتخانه به طور پیش فرض عضو کتابخانه قلمداد می شوند که ازمیان آنان اطلاعات ۱۳۱۳نفر با مراجعه به کتابخانه و ارائه مدارک وارد سیستم امانت شده است.
نظر شما