به گزارش آتیهآنلاین، محسن فرهادی در گفتوگو با ایرنا، افزود: بر اساس طرح محدودیت هوشمند کرونایی که از امروز اجرا شده است، انجام تست پی سی آر برای خطوط داخلی در دستور کار نیست و همه مسافرانی که میخواهند از طریق هواپیما، قطار و اتوبوس تردد داشته باشند باید واکسن زده باشند؛ در غیر این صورت بلیت به آنها تعلق نمیگیرد.
وی اظهار داشت: بر اساس این طرح، سامانه وزارت بهداشت به سامانه سازمان هواپیمایی و وزارت راه و شهرسازی متصل شده و فروش بلیت که بر اساس دریافت کد ملی ارائه میشود، اگر فردی واکسن نزده باشد، نمیتواند بلیت تهیه کند.
فرهادی ادامه داد: همچنین اگر فردی واکسن تزریق کرده و بیمار باشد نیز نمیتواند بلیت تهیه کند و باید قرنطینه شود و بر اساس طرح مدیریت هوشمند محدودیتهای کرونایی، سامانه وزارت بهداشت به سامانه فروش اینترنتی بلیت هواپیمایی، ناوگان برون شهری و ریلی کشور متصل شده و اعلام میکند که فرد واکسن زده است یا نه و بیمار است یا نه؛ این دو موضوع برای ارائه بلیت لازم و ملزوم یکدیگر هستند.
وی اظهار داشت: طرح مدیریت هوشمند محدودیت، یعنی محدودیتها فقط برای افرادی که شیوهنامههای بهداشتی و واکسیناسیون را رعایت نمیکنند، اعمال میشود.
معاون فنی سلامت و محیط کار وزارت بهداشت تصریح کرد: بهزودی ارائه خدمات در دفاتر پیشخوان دولت، استخر، سینما، فروشگاه زنجیرهای و غیره بر اساس واکسینه شدن، پذیرش مشتری در محل دارند و از افرادی که هنوز واکسن تزریق نکردهاند، میخواهیم نسبت به واکسینه شدن اقدام کنند.
به گفته فرهادی، اجرای طرح قرنطینه هوشمند به این معنا است که بتوانیم محدودیتهای کرونایی را کاملا هوشمند و هدفمند اجرایی کنیم تا افراد در عین رعایت آنها بتوانند به کارهای متعارف تجاری و خدماتی خود بپردازند.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت، تاکنون ۵۸ میلیون و ۹۴ هزار و ۱۶۹ نفر دُز اول، ۴۸ میلیون و ۱۴۹ هزار و ۷۹۱ نفر دُز دوم و یک میلیون و ۲۸۷ هزار و ۸۱۱ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۰۷ میلیون و ۵۳۱ هزار و ۷۷۱ دُز رسیده است.
همچنین در شبانه روز گذشته در ۹ استان کشور شامل کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، قزوین، بوشهر، ایلام، قم، کرمانشاه، البرز و مازندران هیچ موردی از مرگ و میر بیماران کرونایی، گزارش نشده است.
نظر شما