به گزارش آتیهآنلاین به نقل از وبدا، دکتر کمال حیدری در وبینار معاونان بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی کشور، اظهار داشت: این سویه متاسفانه عالمگیر شده است اما قضاوت دقیق درباره این که چه رفتاری از خود نشان خواهد داد را باید بگذاریم ببینیم چه اتفاقی در آینده خواهد افتاد و ویروس چه رفتاری از خود نشان میدهد.
وی بیان کرد: از همگان به ویژه معاونان بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی کشور میخواهیم نسبت به این سویه جدید حساس باشند و مراقبتهای مرزی را افزایش دهند.
حیدری ادامه داد: در ستاد ملی مقابله با کرونا درباره تقویت مراقبتهای مرزی بحث شد. باید به مراقبت مرزی به صورت ساختاری نگاه شود. درخواستهای زیادی برای توسعه فضای فیزیکی مراکز کنترل مرزها داریم که در نشست مشترک با وزارت راه و شهرسازی باید پیگیری شود.
معاون بهداشت گفت: با توجه به اعلام آمادگی به استانداران و روسای دانشگاههای علوم پزشکی مربوطه در ستاد ملی مقابله با کرونا، معاونان بهداشت به صورت مکتوب استانداردهای لازم را برای توسعه مراقبت مرزها اعم از فضای فیزیکی و تجهیزات که مدنظر است درخواست و پیگیری کنند.
حیدری افزود: با توجه به اینکه عمده مراجعات مردم برای کرونا به بخش خصوصی است، در جلسهای که با دکتر رئیس زاده رییس سازمان نظام پزشکی کشور داشتیم بنا شد ایشان به سازمانهای نظام پزشکی استانها برای ورود بیشتر بخش خصوصی در این زمینه مکاتبهای ارسال کنند.
وی اظهار داشت: یکی از بهترین استراتژیها برای کنترل کرونا این است که این روند نهادینه شود تا بخش خصوصی تمام موارد مشکوک یا مثبت را از بین مراجعه کنندگان شان به ما گزارش کنند و ما با رهگیری آنان بتوانیم بهطور موثرتر، بهتر و کم هزینهتر این بیماری را رصد کرده و از همهگیری بیشتر آن جلوگیری کنیم.
وی ادامه داد: سامانه امید اگر تقویت شود به عنوان یکی از دستاوردهایی است که میتوان با آن افرادی را که واکسن نزدهاند یا بیمار و مشکوک تشخیص داده شدهاند، رصد کرد. این سامانه نظارت بر عملکرد بخش خصوصی را نیز تسهیل میکند؛ لذا امیدواریم همه همکاران محترم در جهت تقویت آن همت به خرج دهند.
نظر شما