منصور آقاغفاری در گفتوگو با آتیهآنلاین، درخصوص روند امحای زبالههای بیمارستان، اظهار کرد: زبالههای بیمارستانی که در بخشهای مختلف تولید میشود، پس از تفکیک در مبدأ، در محل جایگاه نگهداری موقت زبالهها جمعآوری شده و اطلاعاتی مانند محل تولید و تاریخ، روی آنها برچسب میشود. محل نگهداری موقت زبالهها نیز الزاماتی دارد؛ از جمله اینکه باید قابل شستوشو، دارای تهویه و کف آن ضداسید باشد.
وی با اشاره به دستگاه اتوکلاو هزار لیتری این مرکز درمانی گفت: متصدی اتوکلاو، پسماندهای جمعآوری شده را در کیسههای مخصوص اتوکلاو قرار داده و پیش از امحا، برنامه تست خلاء برای بازبینی کارکرد مناسب به اجرا درمیآید. در صورت اجرای درست برنامه، دما و زمانبندی دستگاه برای امحا تنظیم و پس از پایان کار، برچسب شیمیایی بر روی پسماندها نصب شده تا معلوم شود که مراحل بیخطرسازی طی شده است سپس پسماندها توسط شهرداری حمل میشود.
شرایط کار در واحد امحای زباله
مدیر بیمارستان تأمیناجتماعی سبلان اردبیل، با بیان اینکه در واحد اتوکلاو دو نیروی انسانی به صورت شیفتی مشغول به فعالیت هستند، تصریح کرد: افراد شاغل در این واحد حدود ۱۲- ۱۰ سال سابقه فعالیت دارند و از تجربه مناسبی برخوردارند. از طرفی وسایل حفاظت فردی مانند عینک، دستکش و ماسک در اختیار آنها قرار داده میشود و نیز جایگاه از امکانات بهداشتی مناسبی مانند حمام برخوردار است.
نظر شما