به گزارش آتیه آنلاین، ایرنا نوشت: بهزاد محمدی عصردوشنبه در آیین گشایش نمایشگاه و همایش معرفی فرصت های سرمایه گذاری و توسعه حوزه نفت، گاز و پتروشیمی و انرژی های تجدید پذیر آیفیکس ۲۰۲۱ در جزیره کیش اظهار داشت:این برنامه تا سال ۱۴۰۶ تدوین شده و با توجه به طرح های در حال احداث تحقق آن قطعی است.
وی اضافه کرد: در صورت تحقق این برنامه میزان سرمایه گذاری بخش پتروشیمی کشور از ۷۹ میلیارد دلار فعلی در پایان برنامه به ۱۴۰ میلیارد دلار می رسد.
محمدی یادآور شد: میزان درآمدهای سالیانه کشور نیز از ۱۴ میلیارد دلار در هر سال به ۵۳ میلیارد دلار افزایش پیدا می کند.
وی گفت: در این راستا۶ زنجیره توسعه صنایع پتروشیمی کشور شامل متانول، پروپلین، بنزن، بوتیلن، اوره و اتیلن شناسایی و برای آنها در مرحله اول۳۳ فرصت سرمایه گذاری تدوین شده است.
معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی کشور یادآور شد: برای این طرح ها سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری می شود که پس از بهره برادی ۳.۵ میلیون تن به ظرفیت کشور اضافه می شود.
وی افزود: انتظار می رود سرمایه گذاران بتوانند از این فرصت ها در راستای تحقق اهداف این شرک و نقش آفرینی آن در توسعه صادرات کشور استفاده کنند.
نمایشگاه و همایش معرفی فرصت های سرمایه گذاری و توسعه حوزه نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی های تجدید پذیر در مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی موسوم به آیفیکس ۲۰۲۱ در نمایشگاه بین المللی کیش با حضور سعید محمد مشاور رییس جمهوری و دبیرشورایعالی مناطق آزاد تجاری گشایش یافت.
این نمایشگاه متشکل از ۸۰ غرفه و در بخش های مختلف است که ۱۲۵ شرکت سرمایه گذاری از جمله ۴۵ شرکت دانش بنیان فعال و دارای زمینه توسعه در حوزه های حوزه انرژی، نفت، گاز و پتروشیمی و انرژی های تجدید پذیر مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی در آن حضور دارند.
بخش نمایشگاهی این رویداد از ساعت ۱۷ تا ۲۲ روزهای دوشنبه سوم تا چهارشنبه پنجم آبان در محل نمایشگاه های بین المللی کیش و بخش همایشی نیز همه روزه از ساعت ۹ صبح تا ۱۴ و ۳۰ در روزهای سه شنبه سوم تا چهارشنبه پنجم در مرکز همایش های بین المللی جزیره کیش برگزار می شود.
منطقه آزاد تجاری کیش به عنوان میزبان و هاب پشتیانی نفت و گاز، منطقه آزاد قشم به عنوان هاب سوم پتروشیمی ایران، منطقه آزاد تجاری چابهار به واسطه سواحل مکران و طرح های پتروشیمیایی، منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی و شرکت های پیمانکاران و تولید کنندگان تجهیزات خاص شرکت حوزه انرژی، نفت، گاز و پتروشیمی و انرژی های تجدید پذیر از جمله شرکت کنندگان این رویداد هستند.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاونت اقتصادی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی، بانک صادرات ایران، انجمن استصنا، اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی تهران، پارک علم و فناوری پردیس، سازمان منطقه آزاد قشم، پالایشگاه نفت آناهیتا، شرکت ملی صنایع پتروشیمی، سازمان منطقه آزاد چابهار، گروه گسترش انرژی پاسارگاد از جمله برگزار کنندگان پنل های ای رویداد هستند.
در میان صنایع موجود در منطقه آزاد کیش، ۷۰ شرکت عملیاتی - تخصصی خدمات فنی مهندسی در حوزه نفت و گاز در آن فعال بوده به واسطه این به عنوان هاب (مرکز) پشتیانی نفت و گاز شناخته می شود.
معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی کشور گفت: طی یک برنامه ۶ ساله میزان تولیدات پتروشیمی ایران از ۸۳ میلیون تن فعلی در هر سال به ۱۶۷ میلیون تن می رسد.
کد خبر: 32529
نظر شما