به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایسنا، نتایج یک بررسی حاکی از آن است: موارد جهانی ابتلا به افسردگی و اضطراب در سال ۲۰۲۰ به دلیل همه گیری کووید-۱۹ بیش از یک چهارم افزایش یافته است. همچنین کشورهایی که بیشترین آسیب ناشی از شیوع کرونا را داشتهاند و شدیدترین محدودیتها را اعمال کردهاند بیشتر تحت تاثیر افزایش موارد ابتلا به افسردگی و اضطراب بودهاند.
محققان اقدام به جمع آوری و ارزیابی اطلاعات تحقیقات پیشین کرده تا تاثیر بیماری کووید-۱۹ بر سلامت روان جمعیت جهان مشخص شود و این نتیجه بهدست آمد که سال گذشته ۵۳ مورد جدید ابتلا به اختلال افسردگی حاد و ۷۶ میلیون مورد اضطراب گزارش شده است.
زنان و جوانان به طور نامتناسبی تحت تاثیر افزایش موارد ابتلا به افسردگی و اضطراب قرار گرفتند، در حالی که کشورهایی که میزان بالای ابتلا به کروناویروس را ثبت کرده و به دلیل اعمال قرنطینه کاهش قابل توجهی در رفت و آمد افراد تجربه کردهاند، بیشترین افزایش را در شیوع این اختلالهای روانی داشتهاند.
محققان استرالیایی اظهار داشتند: یافتههای بهدست آمده تاکید کننده نیاز فوری به تقویت سیستم سلامت روان است؛ چرا که موارد ابتلا به اختلال افسردگی حاد و اضطراب در جهان رو به افزایش است.
محققان تاکید کردند: رفع افزایش تقاضا برای دریافت خدمات بهداشت روانی ناشی از بیماری کووید-۱۹ چالش برانگیز خواهد بود؛ اما اینکه هیچ اقدامی در نظر گرفته نشود نیز نباید در دستور کار قرار گیرد.
براساس این گزارش به نقل از روزنامه ایندیپندنت، در نبود همه گیری کووید-۱۹، برآوردها حاکی از آن بود که ۱۹۳ میلیون مورد افسردگی و ۲۹۸ میلیون مورد اضطراب وجود دارد. هرچند، این مطالعه تخمین زده است که این ارقام در سال گذشته به ترتیب ۲۸ و ۲۶ درصد افزایش یافته و زنان بیشترین سهم را در این افزایش به خود اختصاص دادهاند.
نظر شما