به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا آلبرت بورلا رییس و مدیرعامل فایزر در پاسخ به سوالی درباره اینکه این شرکت چه زمانی دادههای مطالعه واکسن کرونای این شرکت را روی کودکان پنج تا ۱۱ ساله به سازمان غذا و داروی آمریکا ارسال میکند، گفت: این دادهها در روزهای آینده به این سازمان ارسال میشود.
براساس این گزارش به نقل از از پایگاه اینترنتی سی. ان. ان، در حال حاضر، واکسنهای کووید -۱۹ تنها برای کودکان ۱۲ سال به بالا تأیید شده و این موضوع نگران کننده است؛ زیرا کودکان کم سن و سالتر به دلیل حاکم شدن نوع دلتا ویروس کرونا در آمریکا که بسیار مسری است در حال ابتلا به این بیماری هستند.
براساس دادههای اخیر منتشر شده توسط آکادمی کودکان آمریکا، نزدیک به ۲۶ درصد از کل موارد ابتلا به کووید-۱۹ در سراسر آمریکا در کودکان گزارش شده است.
بر اساس اطلاعات مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا به طور متوسط ۲۶۶ کودک در هفته گذشته هر روز به دلیل ابتلا به کووید-۱۹ در بیمارستان بستری میشدند.
پس از ارایه دادههای مطالعه فایزر، متخصصان سازمان نظارت بر دارو و غذای آمریکا و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا، این اطلاعات را تجزیه و تحلیل میکنند و تصمیم میگیرند که آیا واکسن را توصیه کنند یا خیر.
زمانی که این واکسن برای کودکان خردسال در دسترس قراربگیرد، چالش واکسیناسیون آنها خواهد بود. بر اساس تجزیه و تحلیل مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا، کمتر از ۵۰ درصد از نوجوانان واجد شرایط آمریکا به طور کامل در برابر کووید-۱۹ واکسینه شدهاند.
در عین حال مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا به دانش آموزان و کارکنان مدرسه توصیه میکند که در مدرسه ماسک صورت داشته باشند و فاصله اجتماعی را رعایت کنند.
روشل والنسکی مدیر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا به شبکه خبری سی. بی. سی ساندی گفت: ما میدانیم چگونه آنها را ایمن نگه داریم. هنگامی که پروتکلهای بهداشتی را رعایت نکنیم احتمال شیوع بیشتر میشود.
اسکات گوتلیب کمیسر سابق سازمان نظارت بر دارو و غذای آمریکا نیز والدین را تشویق میکند تا در صورت امکان فرزندان خود را واکسینه کنند.
وی گفت: این یک پاتوژن خطرناک است. من در مورد این ویروس خیلی بدبین نیستم؛ میدانیم که این ویروس پیامدهای طولانی مدت در بسیاری از افراد مبتلا به آن از جمله کودکان دارد.
یادآوری میشود، ویروس کرونا موسوم به «کووید-۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد و سازمان جهانی بهداشت ۲۱ اسفند ۹۸ همه گیری جهانی این ویروس را اعلام کرد.
جهش ویروس کرونا در انگلیس، بزریل، هند و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماریزایی و مرگ و میر آن شده، نگرانیهای جدیدی را در جهان به وجود آورده است.
نظر شما