به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایسنا، همه ساله با فرارسیدن نیمه دوم سال، الگوی ترافیک در معابر دچار تغییراتی میشود که بازگشایی مدارس و دانشگاهها، کاهش طول روز، افزایش بارندگیها، تغییر ساعت رسمی کشور، کاهش تدریجی دمای هوا و ... از جمله دلایل آن است. امسال اما دومین سالی است که شیوع کرونا تغییراتی را در این الگو ایجاد کرده که مهمترین آن ناشی از عدم بازگشایی حضوری اغلب مدارس و دانشگاهها است.
از سوی دیگر تغییر در ساعت اجرای طرح ترافیک به دلیل کرونا و برخی دیگر از محدودیتهایی که در میان مردم به محدودیتهای کرونایی معروف است میتواند در روند ترافیک معابر و به خصوص معابر شهرهای بزرگ و کلانشهرهای کشور تاثیر گذار باشد.
در همین راستا نیز سردار سید تیمور حسینی، جانشین رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا نیز تمهیدات ترافیکی پلیس برای نیمه دوم سال را تشریح کرده است. وی در گفتوگو با ایسنا گفت: پلیس همواره با شروع نیمه دوم سال که با آغاز سالتحصیلی همراه است، برنامهریزیهای لازم را از مدتها قبل انجام میدهد.
وی ادامه داد: امسال نیز همکاران من در پلیس راهنمایی و رانندگی شهرهای سراسر کشور و به خصوص شهرهای بزرگ و کلانشهرها از مدتی قبل تمهیدات خود برای نیمه دوم سال را اتخاذ کردهاند تا بتوان ترافیک را به خوبی مدیریت کرد.
حسینی درباره بازگشایی مدارس و دانشگاه ها و تمهیدات پلیس راهور درباره آن نیز اظهارکرد: تصمیم گیری در مورد فعالیت حضوری مدارس و دانشگاه ها بر عهده ستادملی مقابله با کرونا و سازمان ها و دستگاه های مربوطه است. ما در پلیس راهور خودمان را برای شرایط مختلف آماده کردهایم و اینطور نیست که صرفا یک حالت و شرایط را بررسی کرده باشیم. اگر در هر زمانی تصمیم به بازگشایی حضوری مدارس و دانشگاه ها گرفته شود، پلیس هم آمادگی لازم را برای مدیریت ترافیک خواهد داشت.
جانشین رییس پلیس راهور ناجا با اشاره به شرایط شیوع کرونا در کشور ادامه داد: در شرایط فعلی نیز پلیس راهنمایی و رانندگی برای فرا رسیدن نیمه دوم سال و شرایط ترافیکی این ایام آمادگی لازم را دارد و امیدواریم که با حضور ماموران، استفاده از تجهیزات هوشمند و مشارکت و همراهی مردم شاهد کمترین افزایش ترافیک در سطح معابر باشیم.
نظر شما