مهدی لشگری در گفتوگو با آتیهآنلاین اظهار کرد: خانوادهای که فرزند و یا نانآور خود را از دست میدهد به دلیل ایجاد فشارهای روانی و اقتصادی مجبور است مشکلات سختی را تحمل کند، بنابراین احتمال افسردگی و خودکشی بالا میرود.
وی با اشاره به توصیه سازمان بهداشت جهانی گفت: این سازمان تاکید کرده که با توجه به اینکه ویروس کرونا بر سلامت روان بسیاری از افراد، به ویژه کارکنان بهداشت، تأثیر گذاشته دادههای مطالعات اخیر نیز افزایش میزان پریشانی، اضطراب و افسردگی را تایید میکنند.
لشگری بر جدی گرفتن هشدار سازمان بهداشت جهانی تاکید کرد و افزود: این سازمان هشدار داده است که بیماری همهگیر COVID-19 ممکن است عوامل خطر خودکشی را تشدید کند و از مردم درخواست کرده است که در مورد این موضوع به روشی باز و مسئولانه صحبت کنند و حتی در حین فاصله فیزیکی، یاد بگیرند که علائم هشداردهنده را برای جلوگیری از بروز خودکشی شناسایی کنند.
این دکترای روانشناسی بالینی خودکشی و مداخله برای جلوگیری از آن را یک حالت اورژانسی در خدمات روانشناختی خواند و تاکید کرد: به موازی اقدامات درمانی روانپزشکان و روانشناسان، معمولا دولتها با راه اندازی خطوط تلفنی و یا سایتهای اینترنتی ویژه و به خدمت گرفتن روانشناسان آموزش دیده نیز تلاش میکنند چتر حمایتی وسیع و رایگانی را در اختیار افرادی که تصمیم به خودکشی گرفتهاند، قرار دهند.
نظر شما