به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایسنا، در این مطالعه، میزان مصرف قهوه در بیش از ۴۶۸هزار نفر در انگلیس مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد در بین افرادی که به بیماریهای قلبی مبتلا نیستند، مصرف منظم قهوه از نصف تا سه فنجان در روز با کاهش خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی، سکته مغزی و مرگ زودرس ناشی از هر علت دیگری ارتباط دارد.
مطالعات نشان داده است که نوشیدن قهوه میتواند افراد بزرگسال را در برابر دیابت نوع دو، بیماری پارکینسون، بیماری کبد، سرطان پروستات، آلزایمر، کمر درد و... محافظت کند.
تجزیه و تحلیل گسترده دادههای سه مطالعه بزرگ منتشر شده در ماه آوریل نشان داد که نوشیدن یک یا چند فنجان قهوه ساده و کافئین دار در روز با کاهش طولانی مدت خطر نارسایی قلبی ارتباط دارد.
دیوید کائو، مدیر مرکز پزشکی دانشگاه کلرادو نیز گفته است: ارتباط بین مصرف کافئین و کاهش خطر نارسایی قلبی شگفت آور بود. اغلب مردم قهوه و کافئین را برای قلب «مضر» میدانند زیرا مصرف آن را با تپش قلب و فشار خون بالا مرتبط میدانند.
بر اساس دادههای این مطالعات، نوشیدن قهوه بدون قند و محصولات لبنی پرچرب، میتواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد.
بسیاری از مطالعات صورت گرفته در مورد قهوه فقط در مورد نوشیدن قهوه سیاه بوده است در حالی که افزودن لبنیات، قندها، طعم دهندهها یا خامههای غیر لبنی میتواند کالری، قند و چربی زیادی را به قهوه اضافه کند که فواید قهوه برای سلامت قلب را کاهش میدهد.
بهرغم فواید مصرف قهوه، تحقیقات نشان داده است که برخی افراد باید در مصرف قهوه احتیاط کنند. مطالعهای در سال ۲۰۱۷ نشان داد که نوشیدن بیش از چهار فنجان قهوه در روز در دوران بارداری باعث کاهش وزن نوزاد، زایمان زودرس و تولد نوزاد مُرده میشود.
به گزارش سی ان ان، فواید ذکر شده برای مصرف درست و به اندازه قهوه در مورد کودکان صدق نمیکند. طبق نظر آکادمی اطفال آمریکا، حتی نوجوانان نیز نباید نوشابه، قهوه، نوشیدنیهای انرژی زا یا سایر نوشیدنیهای حاوی هر مقدار کافئین بنوشند.
نظر شما