به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایسنا، مهدی رضایی، گفت: نسخه الکترونیک یکی از راهکارهای اصلی تحقق سازمان الکترونیک بیمه سلامت بوده است که از سال ۹۹ به طور جدی پیشرفت کار شروع شده است.
وی افزود: در حال حاضر در میانه راه قرار داریم و پیشرفت فیزیکی کار در طول یک سال اخیر به طور چشمگیری افزایش یافته است؛ براساس شاخص تبادل الکترونیکی اسناد سرپایی که نشانگر نسخه پیچی الکترونیکی است، در تیرماه سال ۱۴۰۰ مبلغ ۳۸۵ میلیارد تومان بابت اسناد ارسالی سرپایی مراکز دولتی و غیر دولتی توسط بیمه سلامت پرداخت شده است که معادل ۸۵ درصد میانگین اسناد سرپایی مدت مشابه به شمار میرود.
وی تاکید کرد: این پرداخت از دو جهت حائز اهمیت است، در درجه اول انجام تعهدات سازمان در پرداخت به موقع مطالبات مراکز ارائه دهنده خدمات سرپایی است که پس از پایان هر ماه مطالبات خود را دریافت مینمایند.
رضایی اظهار کرد: در وهله دوم از این جهت اهمیت دارد که برنامه الکترونیکی سازمان پیشرفت قابل قبولی دارد که حدود ۸۵ درصد اسناد سرپایی به صورت الکترونیک تبادل میشود؛ بنابراین پیشبینی ما این است که حداکثر ظرف سه ماه آینده ارسال اسناد الکترونیک از سوی مراکز ارائه دهنده کاملا الکترونیکی خواهد شد.
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت، تصریح کرد: علت تاخیر هم مراکز دولتی هستند، در حال حاضر ارسال اسناد مراکز غیر دولتی بالای ۹۵ درصد به صورت الکترونیکی است.
بنابر اعلام پایگاه خبری سازمان بیمه سلامت، وی گفت: بنابراین میتوانیم بیان کنیم با پیشرفت برنامه الکترونیکی که موجب تسهیل در ارسال اسناد و سرعت بخشیدن در رسیدگی همزمان به اسناد پزشکی میشود، سازمان بیمه سلامت در حال حاضر در رسیدگی اسناد سرپایی و همچنین پرداخت مطالبات مراکز ارائه دهنده خدمات سرپایی با افتخار در بهترین شرایط قرار دارد.
نظر شما