وی با بیان اینکه پلیس از شماره گذاری وسایل نقلیه تا رسیدگی به تصادفات، مدیریت ترافیک و... را بر عهده دارد، گفت: اولین گواهی نامه رانندگی در کشور به شماره یک در سال ۱۳۰۷ و برای آقای محمدناصر انشاء صادر شد که آقای انشاء علاوه بر اینکه اولین گواهی نامه رانندگی را دریافت کرده بود، آزمون های مربوط به گواهی نامه رانندگی را از دیگر افراد متقاضی اخذ می کرد.
حمیدی افزود: اولین خودرو نیز در سال ۱۲۷۹ وارد شهر تهران شد اما خوب است بدانید که تا حدود ۲۰ سال بعد یعنی تا سال ۱۲۹۸ خودروها در شهر تهران هیچ متولی نداشته و حتی شماره گذاری نیز نشده بودند، به طوری که برای اولین بار در این سال اولین پلاک خودرو بر روی یک وسیله نقلیه کوبیده شده، تا قبل از آن برای شناسایی خودروها نام مالک و آدرس اش را به طور کامل بر روی بدنه خودرو حک می کردند.
حمیدی تأسیس اولین اداره پلیس را مربوط به سال ۱۳۰۰ دانست و گفت: اولین اداره پلیس راهور که آن زمان نام اش شعبه آلات ناقله بود در خیابان باب همایون تشکیل شد.
وی درباره اولین تصادف فوتی رخ داده در کشور نیز گفت: این تصادف در سال ۱۳۰۵ و برای درویش خان که یک نوازنده موسیقی بود رخ داد که کروکی آن نیز همچنان موجود است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ درباره رکوردهای ترافیک در پایتخت گفت: عظیم ترین مراسم تشییع جهان که در کتاب رکوردهای گینس نیز به ثبت رسیده مربوط به تشییع حضرت امام خمینی با حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر بود که مدیریت ترافیک آن بر عهده پلیس راهور قرار داشت.
وی ادامه داد: همچنین در مراسم تشییع شهید سلیمانی نیز حدود هفت تا هشت میلیون نفر حضور داشتند که این هم یک مدیریت ترافیکی عظیم بود.
وی افزود: سیل تجریش در دهه ۶۰ یکی دیگر از رخدادهایی بود که طرح ترافیک ویژه ای برای آن اجرا شد و علاوه بر آن در اسناد تاریخی نیز وجود دارد که در اوایل دهه ۵۰ وقوع برف سبب مرگ ۴۰۰۰ نفر شد.
نظر شما