بهگزارش آتیه آنلاین به نقل از پاون، همایون حایری نظامنامه بازرسی فنی تجهیزات تخصصی صنعت برق که منجر به ساماندهی بازرسی فنی و سازختاردهی به فعالیتها در ارجاع کار به تامینکنندگان واجد صلاحیت و همچنین گسترش تعامل بین نهادها و مراجع ذیربط در این زمینه خواهد شد را برای اجرا ابلاغ کرد.
بر اساس آئیننامه اجرایی بند (الف) ماده (۲۶) قانون برگزاری مناقصات، یکی از وظایف دستگاههای اجرایی، تهیه و ارائه فهرست از تامینکنندگان واجد صلاحیت تجهیزات تخصصی در حوزه ماموریت و فعالیت دستگاههای مذکور و حصول اطمینان از کیفیت و انطباق تجهیزات با استانداردها است.
طبق این نظامنامه، بررسیهای فنی در تهیه و ارائه فهرست مورد اشاره با انجام بازرسی فنی که بررسی انطباق عملکرد شرکتهای تامینکننده تجهیزات تخصصی، با آئیننامهها، دستورالعملها و استانداردهای مشخصی که متضمن کیفیت تجهیزات مورد استفاده است، صورت میپذیرد.
بر این اساس، وزارت نیرو در ابلاغیه یازدهم مرداد سال ۱۳۹۶ تهیه و ارائه فهرست مذکور را به شرکتهای مادرتخصصی تفویض کرده است. اجرای این نظامنامه، منجر به ساماندهی بازرسی فنی و ساختاردهی به فعالیتها در ارجاع کار به تامینکنندگان واجد صلاحیت و همچنین گسترش تعامل بین نهادها و مراجع ذیربط در این زمینه خواهد شد و بستر مناسبی را جهت ارتقاء کیفیت تجهیزات تخصصی صنعت برق، فراهم میآورد.
این گزارش حاکی است، حصول اطمینان از اجرای صحیح مقررات، آئیننامهها و استانداردهای صنعت برق، ایجاد وحدت رویه و یکپارچهسازی اطلاعات فهرست واجدین صلاحیت تولید کالا و تجهیزات تخصصی در صنعت برق، راهبری و ساماندهی بازرسی فنی در صنعت برق و افزایش و ارتقاء کمی و کیفی بازرسی فنی در صنعت برق از اهداف این کار است.
محدوده اجرای نظامنامه شامل حوزه ستادی وزارت نیرو، شرکتهای مادرتخصصی حوزه برق و انرژی و شرکتهای زیرمجموعه آنها، ساتکاب، ساتبا و پژوهشگاه نیرو است.
خاطرنشان میسازد، مسئولیت اجرای نظامنامه در شرکتهای مادرتخصصی حوزه برق و انرژی و شرکتهای زیرمجموعه آنها، ساتکاب، ساتبا و پژوهشگاه نیرو بر عهده بالاترین مقام دستگاه و مسئولیت نظارت بر حسن اجرای نظامنامه، بر عهده معاون برق و انرژی وزارت نیرو است.
نظر شما