به گزارش آتیه آنلاین به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رحیم سرهنگی با اعلام این خبر اظهار کرد: کارآفرینی، شناسایی و ایجاد فرصت های نوآورانه برای تولید ارزش در جامعه است که از دید سیاستگذاران به عنوان ساز وکار قدرتمند برای رشد اقتصادی- اجتماعی شناخته می شود و ضرورت توسعه پایدار آن به اندازه ای دارای اهمیت است که به یکی از مهمترین دغدغه های بازیگران اکوسیستم کارآفرینی در کشور تبدیل شده است.
وی افزود: بر این اساس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان یکی از اصلی ترین بازیگران اکوسیستم کارآفرینی کشور به استناد رسالت و وظایف ذاتی خود در سیاستگذاری کارآفرینی و اشتغال اقدام به ارائه فعالیت های بنیادین در مسیر توسعه پایدار و ترویج کارآفرینی کرده است.
مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی، یکی از مهمترین اقدامات را " برگزاری رویداد ملی جشنواره کارآفرینان برتر" خواند که همه ساله با هدف شناسایی، انتخاب و معرفی کارآفرینان در سراسر کشور انجام می شود.
سرهنگی افزود: تاکنون ۱۳ دوره جشنواره از سوی این وزارتخانه برگزار شده که با توجه به بازخوردهای دریافتی، موفقیت چشمگیری در ترویج کارآفرینی حاصل شده است.
وی، مهمترین ویژگی های جشنواره کارآفرینان برتر را استفاده از شاخص های به روز و کاملا علمی - تخصصی در انتخاب کارآفرینان اعم از نوآوری، رشد ترکیبی اشتغال، فروش و همچنین صادرات، شناسایی، انتخاب و معرفی کارآفرینان در سه بخش اقتصادی صنعت، کشاورزی و خدمات و همکاری با متخصصین حوزه های مختلف در سراسر کشور جهت امور مربوط به داوری اعلام کرد.
سرهنگی تاکید کرد: جشنواره چهاردهم در حالی آغاز به کار کرده که کسب وکارها حدود یک و سال نیم در کنار شرایط سخت اقتصادی کشور درگیر پاندومی کرونا نیز بوده اند.
وی گفت: در این صورت قطعا کسب و کارهایی توانسته اند بقای خود را حفظ کنند که در مسیر نوآوری گام برداشته باشند.
مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی با اشاره به تفاوت مهم این دوره از جشنواره با سایر دوره ها خاطرنشان کرد: بخش ویژه گردشگری و صنایع دستی به عنوان یکی از بخش های تخصصی جشنواره در کنار بخش های صنعت، کشاورزی و خدمات اضافه و از همکاری ارزشمند وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز استفاده شده است.
سرهنگی اظهار امیدواری کرد که در این دوره با شناسایی، انتخاب و معرفی الگوهای برتر کارآفرینی به جامعه بتوان گامی مؤثر در مسیر توسعه کشور برداشت.
وی تصریح کرد: به طور قطع استفاده از تجارب کارآفرینان به عنوان اصلیترین عوامل تغییر در بازار و الگوسازی برای جوانان گام مؤثری در راستای ترویج کارآفرینی خواهد بود و برگزاری جشنواره کارآفرینی می تواند مسیر حضور پررنگ کارآفرینان در جامعه و شبکه سازی بین آنها را هموار کرده و سرعت توسعه فرهنگ کارآفرینی را فراهم کند.
سرهنگی از تمامی کارآفرینان کشور که در مجموعه خود نوآوری منجر به رشد داشته اند خواست که در این هماورد ملی شرکت کنند.
نظر شما