دکتر مجید علیمردانی در گفتوگو با آتیهآنلاین، با بیان اینکه از ابتدای همهگیری کرونا و از شناسایی نخستین بیمار کرونا در کشور، ضروری بود تا تمهیدات لازم برای پذیرش این بیماران، انجام شود، افزود: در بخش اورژانس بیمارستان میلاد، سیستم تریاژ وجود دارد که مراجعه کنندههای این بخش بر اساس نوع بیماری جداسازی شده و در مدت استاندارد خدمات لازم را دریافت میکنند.
وی اظهار کرد: در مدت همهگیری نیز بیماران از همان بدو ورود، در بخش تریاژ بررسی اولیه شده و بیماران مبتلا یا مشکوک به کرونا، جداسازی و خط درمان آنها مجزا میشود.
رئیس بخش اورژانس بیمارستان میلاد، با بیان اینکه از شیوع بیماری تا اوایل خرداد، حدود ۱۶۳۸۰ بیمار کرونا به بیمارستان میلاد مراجعه کردهاند، گفت: این بیماران پس از پذیرش و بررسی اولیه در تریاژ در خط درمان قرار گرفتند؛ برخی از بیماران مرخص شده و تعدادی نیز از خدمات بستری استفاده کردهاند.
علیمردانی تعداد بستریهای کرونا در بیمارستان میلاد را در این مدت حدود ۱۳۲۴۹ نفر برشمرد و ادامه داد: همچنین در بخشهای ویژه نیز حدود ۲۰۴۰ بیمار بستری شدند و آمار بهبودیافتگان نیز ۱۲۲۰۹ نفر است.
وی با اشاره به درمان بیماران سرپایی در بخش اورژانس تصریح کرد: آن دسته از بیماران کرونا که نیاز به بستری ندارند، به صورت سرپایی از خدمات درمانی استفاده میکنند؛ یکی از این روشهای درمانی، تزریق سرپایی داروی رمدسیویر است که براساس پروتکلهای وزارت بهداشت انجام میشود.
رئیس بخش اورژانس بیمارستان میلاد، افزود: خداراشکر درحال حاضر این دارو در دسترس قرار دارد و بیماران سرپایی با مراجعه روزانه، معاینه شده و داروی خود را دریافت میکنند و به این ترتیب، نیاز به بستری بیماران نیز کمتر میشود.
علیمردانی اظهار کرد: زمانی بود که داروی رمدسیویر با کمبود مواجه بود و در نتیجه تهیه این دارو برای بیماران بسیار سخت بود؛ حتی خود نیز که به بیماری کرونا مبتلا شدم، این دارو موجود نبود؛ اما خوشبختانه به دلیل راهاندازی تولید داخل، این دارو در دسترس قرار دارد.
نظر شما