تبدیل مدراس سنگی به استاندارد نیازمند ۴ هزار میلیارد تومان بودجه است

مهراله رخشانی‌مهر در جلسه امضای تفاهم‌نامه همکاری سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با سازمان امور عشایر ایران گفت: ۴ هزار مدرسه سنگی در مناطق عشایری داریم که عمدتاً در خوزستان، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، آذربایجان غربی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی پراکنده است و برآورد اعتبار برای این موضوع حدود ۴ هزار میلیارد تومان است تا برای ساخت مدارس یک تا سه کلاسه اقدام شود.

به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، رخشانی مهر اضافه کرد: حل مسئله مدارس عشایری از اولویت های برنامه‌های سال ۱۴۰۰ است.

وی در ادامه اظهار کرد: سال ۱۴۰۰ را به نام مدارس عشایری نام‌گذاری کرده ایم و هدف‌گذاری ما، حل‌وفصل وضعیت این مدارس است که امیدواریم به‌واسطه این تفاهم‌نامه همکاری بتوانیم زودتر اهداف این بخش را محقق سازیم.

وی به وضعیت مدارس ابتدایی عشایری اشاره کرد و ادامه داد: در بحث مدارس عشایری باید درباره دوره‌های آموزشی به تفکیک صحبت کنیم. در مورد مقطع ابتدایی باید دسترسی دانش‌آموزان را به مدرسه فراهم کنیم که پیش از این همیشه استفاده از کانکس در دستور کار آموزش‌وپرورش بوده است.

رخشانی‌مهر بابیان این که مشکل ما در مناطق عشایری وجود مدارس سنگی است، افزود: در برخی مناطق عشایری، در ساخت مدرسه از سنگ به‌عنوان مصالح غالب منطقه استفاده‌شده است.

وی توضیح داد: در این مناطق، امکان جابجایی مصالح فراهم نیست و برای حمل کانکس نیز مجبوریم برای فراهم کردن امکانات از بالگرد استفاده کنیم اما درهرحال سعی شده است برای دوره ابتدایی از هر روشی استفاده شود تا امکانات لازم را فراهم کنیم.

معاون عمرانی وزیر آموزش‌وپرورش با تأکید بر این که باید مسئله مدارس سنگی را حل کنیم، افزود:

رخشانی‌مهر همچنین درباره مدارس دوره اول و دوم متوسطه عشایری گفت: پیشنهاد ما در این دوره‌های تحصیلی، خوابگاه شبانه‌روزی است؛ عمدتاً در استان هایی مانند؛ سیستان و بلوچستان ناچاریم که از مدارس شبانه‌روزی استفاده کنیم.

کد خبر: 16207

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 4 =