به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، علیرضا زالی روز چهارشنبه در مراسم افتتاح بخشهای جدید بیمارستان لقمان حکیم افزود: در تهران شیب بستری مبتلایان کرونا خیلی ملایم کم میشود، دلیل آن هم این است که بیماران در تهران معمولا بد حالتر هستند، ضمن اینکه بسیاری از بیماران در تهران ماهیت ارجاعی از شهرهای دیگر دارند و با حال وخیم به تهران آورده میشوند.
وی ادامه داد: در خیز چهارم عمدتا بیماران با حال عمومی بدتر بستری شدند، بنابراین انتظار این است که در تهران با تاخیر ۱۰ تا ۱۴ روز نسبت به کل کشور شاهد روند کاهشی کرونا باشیم.
فرمانده ستاد مدیریت کرونای استان تهران گفت: هم اکنون بر اساس آخرین آمار ۷ هزار و ۳۵۰ بیمار بستری کرونا در بیمارستانهای استان تهران داریم. از این تعداد حدود ۱۹۸۰ بیمار در بخشهای مراقبت ویژه بستری هستند و در ۲۴ ساعت گذشته نیز هزار و ۵۰ بیمار جدید کرونا در بیمارستانهای استان تهران بستری شدند و ۲۸۰ نفر از این بیماران بلافاضله در بخش مراقبت ویژه بستری شدند.
وی افزود: همزمان ترخیص بیماران نیز شتاب گرفته است. دیروز در استان تهران حدود ۱۳۰۰ بیمار از بخشهای کرونا ترخیص شدند و به نوعی بین میزان بستری و ترخیص به تعادل رسیدهایم.
زالی گفت: میزان مراجعات سرپایی کرونا نیز در استان تهران نسبت به استانهای دیگر با سرعت کمتری کم میشود. در تهران دیروز ۱۲ هزار مراجعه سرپایی داشتیم که نیمی از آنان به بخشهای درمان سرپایی مراجعه کردند و نیمی دیگر به مراکز بهداشت مراجعه کردند.
وی افزود: در راستای طرح اجرای طرح درمان سرپایی که ۱۹ مرکز را در تهران داریم، به نظر میرسد این مراکز توانسته تختهای شناور زیادی ایجاد کند، آخرین گزارش وزارت بهداشت که دکتر نمکی اعلام کردند نشان میدهد در کل کشور حدود ۱۰۰ هزار تخت شناور در قالب این طرح در سراسر کشور فراهم شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: با توجه به دستور ستاد ملی کرونا و تاکید کمیته امنیتی- اجتماعی ستاد کرونا درباره ممنوعیت سفرها قرار است با همکاری راهور و نیروی انتظامی این مصوبه اجرا شود. دیروز استاندار تهران نیز در این زمینه تاکید کرد.
وی افزود: در تهران ۲۵ نقطه خروجی اصلی داریم که اصلی مجاری خروجی هستند. کار سختی به عهده نیروی انتظامی که باید همه این مجاری را کنترل کند. همکاران نیروی انتظامی نیز وعده کردهاند که این کاربا دقت و جدیت کامل انجام میشود.
زالی ادامه داد: اقدام خوب دیگر این است که همه فرمانداریهای شهرستانهای استان تهران مکلف شدند تحت هیچ عنوانی برگه مجوز خروج از استان تهران را صادر نکنند بنابراین خروج از استان تهران تا پایان تعطیلات عید فطر فاقد هر گونه مجوز است و چون هیچ مجوزی را نه نیروی انتظامی و نه فرمانداریها صادر نمیکنند، بنابراین انتظار داریم با جدیت بیشتری این محدودیتها اعمال شود.
وی درباره روند واکسیناسیون کرونا در تهران نیز گفت: روند واکسیناسیون در تهران متناسب با لجستیک و میزان تامین واکسن است. تیمهای بهداشتی با شتاب خوبی کار میکنند. آمادگی کافی هم از نظر نیروی انسانی و هم فضای فیزیکی برای افزایش سرعت واکسیناسیون وجود دارد، خوشبختانه خبرهای خوبی داریم که هفته آینده واردات خوبی از واکسن کرونا خواهیم داشت.
فرمانده ستاد مدیریت کرونای استان تهران افزود: پیش بینی میکنیم در استان تهران حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر افراد بالای ۶۰ سال هستند که در رمزه گروههایی هستند که باید هر چه زودتر واکسن بزنند. به نظر میرسد بخش اصلی افراد بالای ۸۰ سال که در تهران حدود ۱۸۰ هزار نفر برآورد میشوند، اغلب واکسن زدهاند و تقریبا دیشب واکسیناسیون این گروه در استان تهران تمام شده است.
وی گفت: عمده این افراد یا پیامک دریافت کرده بودند یا از طریق سامانه سلامت برای دریافت واکسن مراجعه کردند، کسانی هم که در سامانه سلامت ثبت نام کردند و هنوز مراجعه نکردهاند، زمان کافی برای واکسیناسیون دارند، بنابراین تا آخر این هفته برنامه واکسیناسیون افراد بالای ۸۰ سال را اجرا میکنیم و از هفته آینده با تامین مطلوب و واردات واکسن به سرعت برای واکسیناسیون گروه سنی پایینتر نیز شروع کنیم و به هر میزان که واکسن تامین شود آمادگی برای انجام واکسیناسیون وجود دارد.
زالی افزود: دیروز چندین مرکز در شمال، شرق، جنوب، جنوب غربی و شمال غربی تهران همزمان برای واکسیناسیون افتتاح شد و تا جمعه همه مراکزی که به صورت بالقوه برای واکسیناسیون آمادگی دارند را تجهیز میکنیم و به محض اینکه واکسن در اختیار قرار گیرد، واکسیناسیون را انجام میدهیم.
نظر شما