عباس آرگون، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران در گفتگو با آتیه آنلاین بیان کرد: براساس همکاریهای گسترده ایران و چین در زمینههای گوناگون در سالهای گذشته و با توجه به حجم مبادلات تجاری و اقتصادی بین دو طرف، چین یکی از بزرگترین و مهمترین شرکای اقتصادی ایران به حساب میآید.
وی افزود: برای توسعه بیشتر فعالیتها و استفاده از ظرفیتهای متقابل، سند راهبردی بین ایران و چین امضا شد.
آرگون بیان کرد: این سند تعهدآور و الزامآور نبوده و ضمن تاکید بر همکاری مشترک و مبتنی بر احترام متقابل و موضعی برابر، منافع برد- برد برای دو طرف را دنبال میکند.
وی ادامه داد: این سند از جامعیت برخوردار بوده و علاوه بر حوزه اقتصادی، حوزه سیاسی، دفاعی، امنیتی و فرهنگی را نیز شامل میشود و نشاندهنده نقشه راه و افق روابط همهجانبه و چارچوب همکاری و زمینههای مشارکت برای طرفین در بلندمدت است.
عضو هیات نمایندگان اتاق تهران تاکید کرد: باید از این فرصتها برای ارتقا و توسعه همکاریهای بینالمللی حداکثر استفاده را کرد چراکه اسنادی از این دست میتواند زمینه افزایش تولید و ثروت کشور را فراهم کند. اما به شرطی که در راستای اجراییکردن این سند همکاری، در تنظیم قراردادها از تمامی ظرفیتهای کارشناسی و حقوقی استفاده شده و همچنین از شفافیتهای لازم نیز برخوردار باشد.
وی گفت: در شرایط حاضر یکی از نیازهای اصلی کشور برای رشد و توسعه اقتصادی، تامین منابع مالی است و بدون تردید نقش جذب سرمایهگذاری خارجی بهعنوان یکی از ابزارهای تامین مالی برای ایجاد و تکمیل زیرساختها نظیر راه و راهآهن، بنادر، فرودگاهها، صنعت و صنایع پیشرفته و حوزههای مزیتدار از جمله نفت، گاز، پتروشیمی، گردشگری و... بسیار برجسته است.
آرگون اضافه کرد: تامین مالی طرحها برای افزایش رشد و توسعه اقتصادی کشورمان از اهمیت بالایی برخوردار است.
نظر شما