به گزارش آتیهآنلاین، ایلنا نوشت: بر اساس مصوبه دی ماه سال 97 هیت وزیران، اتاق اصناف کشاورزی ایران مرکب از نمایندگان منتخب هیئت رئیسه اتاقهای اصناف کشاورزی شهرستانهای کشور و نمایندگان وزارتخانههای جهاد کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نیرو (هر دستگاه یک نفر) در تهران تشکیل شد.
اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در نامه ای این مصوبه هیئت وزیران را به وزارتخانه های وزارت جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت کار و رفاه اجتماعی و دادگستری را ابلاغ کرد.
متن مصوبه(پیشنهاد شماره 020/5840 مورخ 1397/2/29 وزارت جهاد کشاورزی) به شرح زیر است:
هیئت وزیران در جلسه 1397/9/25 به پیشنهاد شماره 020/5840 مورخ 1397/2/29 وزارت جهاد کشاورزی و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب کرد.
با گذشت حدود 2 سال از مصوبه هیت وزیران این اتاق با تشکل اولین جلسه خود در تاریخ 99.7.22 در وزارت جهادکشاورزی کار خود را رسما آغاز کرد.
ساختار نظام صنفی کشاورزان شامل؛ اتحادیه صنفی کشاورزی، اتاق اصناف کشاورزی شهرستان، اتاق اصناف کشاورزی ایران، کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان و هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران است.
در ماده 3 فصل اول آییننامه اضافه درباره وظایف این اتاق عنوان شده است:
الف- هویت بخشی به شاغلین و مشاغل بخش کشاورزی و ارتقای جایگاه حرف بخش کشاورزی
ب - دفاع از حقوق و منافع صنفی و حرفهای و پیگیری مطالبات قانونی و صنفی شاغلین بخش کشاورزی
ج- حضور در مجامع سیاستگذاری و برنامهریزی بخش کشاورزی و زمینهسازی حضور فعالان بخش در فرآیند تصمیمگیری و تصمیمسازی.
د- تعامل با دستگاهها و سازمانهای دولتی در راستای تعیین الگوی کشت و ساماندهی زنجیره تولید و تامین محصولات کشاورزی.
هـ - تعامل با دستگاهها و سازمانهای دولتی در جهت تنظیم بازار، قیمتگذاری محصولات کشاورزی و تعیین و تنظیم تعرفههای خدمات کشاورزی.
و- نظارت و کنترل بر تولید محصول سالم و بهبود شرایط تولید، صادرات و واردات محصولات بهرهبرداران بخش کشاورزی و ترویج شیوههای نوین کشاورزی
تبصره - وظایف و اختیارات اتحادیههای صنفی کشاورزی، اتاق اصناف، کشاورزی شهرستان و اتاق اصناف کشاورزی ایران در چهارچوب این آییننامه، اساسنامهها و شیوهنامههای مربوط پس از تصویب هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران توسط وزیر جهاد کشاورزی برای اجرای ابلاغ میشود.
نظر شما