به گزارش آتیه آنلاین از روابط عمومی وزارت تعاون، کار ور فاه اجتماعی، حجت میرزایی در نشست با مدیران شرکت لبنیات صباح گفت: افتخار من این است که در سفرهای استانی از پروژههایی بازدید میکنم که در شرایط سخت تحریم، کرونا و ... طرحهای توسعهای خود را با جدیت پیش میبرند. «صباح» نیز یکی از این پروژههاست که در استان گلستان فعالیت دارد.
وی افزود: این مجموعه صنعتی علاوه بر انجام صحیح مسئولیتهای اجتماعی، یکی از شرکتهای خوشحسابی است که بدهی مالیاتی هم ندارد و در عین حال ارتباط شفافی هم با نیروی انسانی خود برقرار کرده است.
وی با اشاره به این که تسهیلات در تمامی طرحهای توسعهای دنیا بخشی اجتنابناپذیر به حساب میآید، تشریح کرد: عموماً بین ۷۰ تا ۷۵ درصد سرمایه مورد نیاز طرحهای توسعهای از آورده سرمایهگذار تأمین میشود و مابقی آن را بانک میپردازد. در واقع، این وظیفه شبکه بانکی است که منابع خرد را تأمین کند و با تجهیز آن، سرمایه را در اختیار کارآفرینان قرار دهد.
معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: با بررسی طرحهای مجموعه صباح، وزارت تعاون و استانداری گلستان در زمینه حمایت از این شرکت مصمم هستند.
میرزایی در توضیح نحوه تأمین مالی صباح تصریح کرد: به شیوه روش مالی مبتنی بر قرارداد و از طریق خرید و واگذاری گاو اصلاح نژادشده با بهرهوری بالا، به روستاییان تسهیلات واگذار میشود. زیرا هدف ایجاد اشتغال روستایی و عبور از دامداری سنتی به روش صنعتی است. صباح نیز باید تعیین استانداردها و ارائه آموزشهای فنی را بر عهده بگیرد.
معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: در این روش روستاییان میتوانند روزانه ۴۰ کیلو شیر تولید کنند. اگر هر خانوار روستایی حتی با سه دام درمجموع ۱۰۰ کیلوگرم شیر به بازار عرضه کند، روزانه حداقل ۴۵۰ هزار تومان درآمد کسب میکند.
نظر شما