به گزارش آتیهآنلاین به نقل از خبرگزاری رویترز، در حالیکه آمریکا نخستین دور از تحریمها علیه خونتای میانمار را اعلام کرده، قانونگذاران اتحادیه اروپا نیز خواستار اقدامی از سوی کشورهایشان شدهاند و انگلیس نیز گفته که اقداماتی را برای مجازات عاملان کودتا در میانمار وضع میکند اما حامیان سوچی گفتهاند که تحریمها کافی نیستند.
حامیان لیگ ملی برای دموکراسی آنگ سان سوچی، رهبر دوفاکتوی میانمار از تحریمهای آمریکا استقبال کردهاند اما میگویند اقدامی شدیدتر برای بیرون راندن ارتش از قدرت و مجبور کردن آن برای به رسمیت شناختن پیروزی این حزب در انتخابات پارلمانی نوامبر گذشته میلادی نیاز است.
یکی از حامیان این حزب گفت: ما امیداواریم که اقدامات بیشتری صورت گیرد، چون ما هر روز داریم بابت خونتای نظامیان در کشور و کودتای آنها در میانمار عذاب میکشیم. ما میخواهیم این مساله هرچه زودتر تمام شود. شاید مجازات بیشتر و اقدامات بیشتری برای خونتای میانمار نیاز شود.
کودتا و بازداشت آنگ سان سوچی در کنار بیش از ۲۶۰ تن دیگر در میانمار از سوی ارتش این کشور بزرگترین اعتراضات را از "انقلاب زعفرانی" ۲۰۰۷ در میانمار به وجود آورده است.
در همین حال، خونتای میانمار امروز (جمعه) حکم بیش از ۲۳ هزار زندانی را لغو کرد و گفت: این اقدام با ایجاد یک کشور دموکراتیک با صلح، توسعه و نظم همخوانی دارد و برای مردم خوشایند است.
ژنرال مین آنگ هلیانگ، رهبر کودتا نیز از کارمندان خواست تا به کارهای خود برگردند و به مردم تاکید کرد تا برای اجتناب از گسترش ویروس کرونا دست از تجمعات بردارند.
نظر شما