پرداخت ۲۰ میلیارد ریال هزینه خرید پروتز و اروتز توسط تامین اجتماعی قم

مدیرکل تامین اجتماعی قم با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۱۰۰ قلم وسایل کمک پزشکی تحت پوشش بیمه این سازمان قرار دارد از پرداخت۲۰ میلیارد ریال برای خرید پروتز و اروتز به بیمه‌شده‌های سازمان در استان طی سال گذشته خبر داد.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از ایرنا، علی موسوی مدنی با بیان این مطلب‌ افزود: بیمه ‌شده‌های اجباری و اختیاری، مستمری‌بگیران بازنشسته، ازکارافتاده کلی و بازماندگان، مقرری‌بگیران بیمه بیکاری به همراه افراد تحت تکفل آن‌ها مشمول دریافت کمک هزینه وسایل پزشکی هستند.

مدیرکل تامین اجتماعی قم در مورد آخرین به روزرسانی تعرفه مربوط به وسایل کمک پزشکی توسط سازمان تامین اجتماعی، اضافه کرد: آخرین به روزرسانی تعرفه اقلام آذرماه سال گذشته انجام شده و مبلغ پرداختی برای برخی اقلام کمک پزشکی ۱۰۰ در درصد افزایش یافته‌است.

موسوی مدنی با بیان اینکه اداره‌کل تامین اجتماعی قم در سال ۱۴۰۳ برای ارائه تعهدات کوتاه ‌مدت به بیمه‌شده‌ها و مستمری‌بگیران ۸۲۴ میلیارد تومان پرداخت کرده‌است گفت: از این میزان، ۲ میلیارد تومان مربوط به تعهد پروتز و اروتز است که به بیش از ۱۰ هزار متقاضی مشمول پرداخت شده‌ است.

جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی قم به بیش از ۸۸۸ هزار نفر می‌رسد که از این تعداد، ۲۷۴ هزار و ۹۳۷ نفر بیمه شده اصلی و ۶۸ هزار و ۶۵۰ نفر مستمری‌بگیر اصلی هستند.

کد خبر: 79903

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 0 =